Pizza on uusi 42

Pizza on uusi 42

Kosloff

Olen tullut tulokseen, että pizza on uusi 42 eli vastaus elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen muuhun sellaiseen. Ensimmäisenä mieleesi tulee tietysti, mitä pizza kertoo muka elämän tarkoituksesta. Jo Antiikin Kreikassa tiedettiin, että elämän tarkoitus ja sen lopullinen päämäärä on onnellisuus ja sen saavuttamiseksi tarvitaan hyveellinen elämä. Onnellisuus löytyy tietenkin hyvän ruoan kautta ja mikäpä olisikaan parempaa kuin itse tehty pizza rapealla pohjalla. Kenties itse tehty suussa sulava suklaafondant vaniljajäätelöllä? Sitä en ole vielä ehtinyt maistaa ja ehkä siksi tämä pääkirjoitus kertookin pizzasta eikä suklaafondantista. Pizzan lisäksi elämän tarkoitukseen tarvitaan vielä se hyveellinen elämä. Se ratkeaa helposti liittymällä Hyveen toimittajaksi! Myös lukiomme opiskelijat ovat huomanneet tämän, ja olemme saaneet viime numeron jälkeen peräti kolme uutta toimittajaa tavoittelemaan elämän tarkoitusta – sekä kirjoittamaan joulujuhlasta ja Hanna Alasesta.

Epäilet selkeästi vielä väitettäni ja haluat hieman perusteluja sille lisää. Otapa siis rohkeasti sormet käteen ja naputtele kysymyksesi alas kommenttikenttään.

Jos söit omatekoisen pizzasi jo, voit edelleen tavoitella elämän päämäärää ottamalla opiksesi abien vinkeistä tai varautumalla tulevaisuuteesi vuosihorokoopeista. Ja vaikka jätätkin banaanin palaset lautasen reunalle pizzastasi joka kerta, suosittelen maistamaan toimittajiemme viipaloimista täytteistä tällä kertaa kaikkia ainakin vähän. Ehkä kolumni Instagrammista voisi toimia keittäjien haastattelun ja opettajien rakkaustarinoiden kanssa, tai vaihtarimme Diegon kuulumiset korostavat juuri sopivasti Esa Ukkolan antamaa makuelämystä.

Uudistimme myös menuamme, ja pizzamme löytyy nyt vihdoin mobiilisti osoitteesta m.hyvelehti.fi. Muutimme samalla myös hieman paistoaikaamme valmistumalla tulevaisuudessa kerran jaksossa. Pyrimme pitämään silti täytteet tuoreina ja lämpiminä tarjoilemalla lisätäytteitä entistä enemmän välittömästi niiden kypsyttyä.

Pizza ilman oreganoa on kuin lehti ilman pääkirjoitusta.

Avatar photo
Miika Kosloff

Hyveen graafinen päätoimittaja vuosina 2013-2015. Harrastuksinaan tällä sopivasti perfektionistillä tekniikan ylioppilaalla on valo- ja videokuvauksen lisäksi lähinnä tekniikalla räplääminen.