Toimitus

 

Päätoimittajat

Abit

Veera Turtiainen Veera Turtiainen Positiivisuuteen pyrkivä, ylioppilaskokeiden kauhujen varjostama kolmonen, joka on opetellut juomaan kahvinsa vain maidolla.
Antti Eskel Antti Eskel Ulkosavolainen monitoimikone. Tietotekniikan harrastamisen lisäksi rakastaa urheilua. Harrastuksiin kuuluu Kung Fu, lenkkeily, videopelien kilpailullinen pelaaminen, sekä Megaforcen ryystäminen kaupan kulmalla.
Aake Lahtela Aake Lahtela Asiallisen yksinkertainen Abi Riihikalliosta

Kakkoset

Ykköset

Daniel Levander Daniel Levander Lukion Abiturientti, jonka intohimona on yhteiskunta ja sen toiminnan seuraaminen. Kirjoittaa yleensä mielipiteitään ja ajatuksiaan.
Riku Tuominen Riku Tuominen Aktiivinen jenkkufutari ja oman elämänsä supersankari!
Vilhelmiina Loppukaarre Vilhelmiina Loppukaarre Golfia pelaava ja kirjallisuudesta sekä elokuvista kiinnostunut kakkonen Tuusulasta.

 

Ohjaavat opettajat

Minna Pessa-Makkonen Minna Pessa-Makkonen Hyrylän lukion äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja ja Hyveen ohjaava opettaja, joka harrastaa sienten keräämistä ja kokkaamista, lukee dekkareita ja kauhukirjoja ja kuuntelee vieläkin oman lukioaikansa musiikkia.
Hanna Alanen Hanna Alanen Tuusulan lukion kuvataiteen opettaja, joka harrastaa sulkapalloa ja juoksua, pitää päiväunista ja villasukista, viihtyy kirpputoreilla, maalaa ja innostuu pienistä asioista. On aina ruoka-aikaan kotona.