Näin teet lihaksikkaat proteiinipatukat

Näin teet lihaksikkaat proteiinipatukat

Lihaksikkaat proteiinipatukat from HyveTV on Vimeo.

Patukoihin tarvitset:

2-3 rkl maapähkinävoita
½ dl hunajaa
½ dl rusinoita
½ dl rouhittuja pähkinöitä
2 dl kaurahiutaleita
1 kypsä keskikokoinen banaani
Reilu 1 dl proteiinijauhetta
Ripaus kanelia
Ripaus suolaa
Hieman maitoa

Sekoita keskenään kaikki muut kuivat aineet paitsi rusinat. Soseuta banaani ja lisää siihen hunaja, maito ja maapäkinävoi. Sekoita tämä massa kuivien aineiden kanssa ja lisää lopuksi rusinat. Painele taikina pienen leivinpaperilla päällystetyn univuoan päälle. Paista uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa siivuiksi.

Avatar photo
Paula Tiitta

Pitkän linjan lukiolainen, maailmanmatkaaja, 24/7 voimistelija. Hikipinko, jonka koulumenestyksen salaisuutena on tunneilla nukahtelu. Toimii tätä nykyä Hyveen kieliopillisena päätoimittajana, vaikka välillä pilkut vilisevätkin silmissä ja senat menevät sakaisin.