Eläimellista menoa – penkkarit 2017

Eläimellista menoa – penkkarit 2017

Torstaina 16.2.2017 oli jälleen se aika vuodesta, kun abiturientit kaivoivat kaapeistaan hupaisammat puvut ja asut päälleen ja kassit täyttyivät useista kiloista karkkia — kyseessähän on penkinpainajaiset eli PENKKARIT! Tämä on varmasti yksi kolmivuotisen lukiouran ikimuistoisimmista ja hauskimmista ”koulupäivistä”.

 

Asujen kirjo tänäkin vuonna oli lupaava, kun pukuja oli aina tutuista eläimistä vankikarkureihin ja poliiseihin. Useat opiskelijat tilasivat asunsa jopa ulkomailta asti, kun taas monet tyytyivät kierrättämään vanhempien sisarustensa pukuja.

 

Eläimellistä menoa: tikru, pupuset, orava ja pingut puhaltelemassa saippuakuplia

Lisää eläimiä…

 

Vankilasta karanneet rikolliset on saatu kiinni.

Miten abit jaksaisivatkaan koko ”rankan” päivän ilman maukasta lounasta, jonka tarjoilevat tietenkin – opettajat. Mikäs sen hupaisampaa! Herkullisen salaatin ja tonnikalavuoan lisäksi meille tarjoiltiin jälkkärijätskit. Kaikki ottivat ilon irti, mikä näkyikin leveistä hymyistä ja ruoan nauttimisesta.

Vaikka pukujen huuma oli uskomatonta, hauska abishow, karkkien heittäminen makeannälkäisille sekä rekoissa fiilistely olivat aivan vertaansa vailla. Tänä vuonna sää suosi abeja, kun aurinko paistoi ja lämpötilakin oli juuri sen verran sopiva, ettei kylmä tullut. Matkan aikana virkistävä tuulenvire ja matkakaiuttimien bilebiisit valmistivat abeja päivän kohokohtaan eli illan abiristeilyyn. Kuvienkin perusteella tunnelma rekoissa oli sanoinkuvaamaton!

ABIMON GO

DABI SAURUS

Oltaispa jo laivas!

Mä: Alotan lukee joululomal. Mun sisin: Lukulomal ehtii. Mä: A riittää. Mun sisin: Aina voi uusii.

Strong independent ABI who don’t need L

 

Avatar photo
Nora Raahenmaa