Tervetuloa kuviskerhoon!

Tervetuloa kuviskerhoon!

Torstaina kello on 14.48. Luokassa 7 vallitsee hilpeä tunnelma. Kuvataidekerho on juuri alkanut, ja oppilaat ilmestyvät tasaiseen tahtiin luokkaan. Pian kaikki ovat koolla, ja luokassa kuuluu naurua ja piirtävien kynien ääntä.

Kuviskerhoa on pidetty jo viime lukuvuodesta lähtien. Kerhon pitäminen kolmannessa jaksossa on tainnut muodostua traditioksi. Kerhossa on teema, joka vaihtuu joka lukuvuosi. Tällä kertaa teema on ihminen, viime vuonna hedelmät.

Ohjaajana toimii kuvisope Hanna, joka kaitsee meidän hieman yli kymmenen hengen riehakasta laumaa.

IMG_1009

IMG_1030

Yksi viime vuoden kerhon puuhista oli se, kun puhalsimme ilmapallon ja muotoilimme liisteristä ja paperista sen päälle mieleisemme hedelmän, oikean tai mielikuvituksellisen. Lisäksi saimme tehdä maalauksia, piirroksia, mitä tahansa vain mielikuvitus ja materiaalit rajanamme. Tai jos inspis ei syttynyt juuri tähän aiheeseen, sai sitä yrittää etsiä tekemällä jotain muuta.

Kuviskerho saa mielikuvituksemme ja luonteemme esille, varsinkin näin iltapäivällä koulun jälkeen. Tätä samaa ”tervejärkisyyttä” esiintyy myös opettajassa. Kaverien kesken aina mietimme, että jes, enää muutama päivä kuviskerhoon!

Tule sinäkin kokeilemaan mahdollista ensi vuoden kerhoa! Kaikki yläastelaisista lukiolaisiin ovat tervetulleita.

IMG_1017

 
IMG_1025

IMG_1026

Tähän mennessä olemme saaneet kerhossa valmiiksi kuviskansiot töitämme varten, ja tällä hetkellä suunnittelemme jo olemassaoleville hahmoille (elokuvista, sarjoista, peleistä jne) uusia asuja.

Mitä?

Ilmaisessa kuviskerhossa oppilaat kokoontuvat pitämään hauskaa ja päästämään luovuutensa valloilleen. Kerhossa voi piirtää, maalata, veistää, ilmaista itseään kuvin ja paljon muuta. Tule innostumaan, nauramaan ja toteuttamaan itseäsi!

Milloin?

Torstaisin 14.45 kolmannessa jaksossa.

Missä?

Hyrylän koulukeskuksessa luokassa 7.

Avatar photo
Veera Turtiainen

Positiivisuuteen pyrkivä, ylioppilaskokeiden kauhujen varjostama kolmonen, joka on opetellut juomaan kahvinsa vain maidolla.