Senja opettaa sinulle ruotsia hurrinhauskasti!

Senja opettaa sinulle ruotsia hurrinhauskasti!

[stextbox id=”tietolaatikko” caption=”Senja opettaa sinulle ruotsia”]
Genre: Opetuskirja
Kirjailija:
Senja Larsen
Kustantaja:
Omakustanne
Vuosi:
2012
Sivumäärä:
236
Hauska tapa opettaa ruotsia
Ei suurempia puutteita[/stextbox]

Tämän vuoden kenties puhutuin tai ainakin mielenkiintoisin tapa opettaa ruotsia on nyt saatavilla kirjana. Alun perin Facebook-ryhmästä liikkeelle lähtenyt Senjan kielikoulu on paisunut yli 17 000 tykkääjän kouluksi, johon kannattaa liittyä ylläpitääkseen ruotsin kielen taitoa. Facebookissa Senja Larsen joukkoineen kertoo lyhyitä tarinoita esimerkiksi koulusta SKOLA, kirjoittamalla tärkeät sanat ORD CAPS LOCKILLA.

Lisäksi oppimista auttaa statuksen kommentointi. Facebookkaus on varmasti yksi nykyaikaisimmista keinoista kielen opetteluun.

Ryhmän päivityksistä on vähän aikaa sitten tehty kovakantinen kirja Facebook-ryhmänsä niminen ”Senja opettaa sinulle ruotsia”. Kirjaan on ryhmitelty eri statuspäivitykset teemoittain, jolloin teemasanojen oppiminen on mielekästä. Teksti on sulavaa ja hauskaakin, mutta kruunun tälle antavat Nadja Anderssonin lapsekkaat piirrustukset. Kirjaa lukisi varmasti mielellään alakoululainen.

Kirja joutui syksyllä myös poliisitutkinnan kohteeksi laittoman joukkorahoituksen myötä, mutta onneksi asia saatiin kuntoon. Nyt kirjasta on tekeillä iPad-versio, jonka rahoitus saatiin nopeasti kasaan Kickstarter-nettisivuston voimin.

Osta kirja perinteikkäistä kirjakaupoista tai näppäile itsesi sovelluskauppaan ostamaan iPad-kirja. ”Senja opettaa sinulle ruotsia” on luova ja hauska sekä sopii erityisesti ruotsin kirjoittajille.

Täältä lisää ruotsin opetusta.

Avatar photo
Joona Kosloff

Lehden ensimmäinen ja pitkäaikainen päätoimittaja, joka tunnetaan myös Hyveen isänä. Inhoaa vieläkin suolakurkkuja hampurilaisen välissä ja yrittää hillitä muroaddiktiotaan aamuisin.