The Greatest Showman – alkuvuoden puhutuin musikaali

The Greatest Showman – alkuvuoden puhutuin musikaali

Kuva:  ®wallpapersite

The Greatest Showman -niminen musikaalidraamaelokuva sai ensi-iltansa 8.12.2017. Seja sai heti alkuunsa suuren suosion, joka vain kasvoi 2018 vuoden puolella. Musikaali perustuu tositapahtumiin ja sijoittuu aikaan, kun viihdeala sai alkunsa. Elokuva pääsi 2018 vuoden Oscar-ehdokkaaksi parhaan kappaleen kategoriaan ja sai kolme Golden Globe-ehdokkuutta, joista se voitti parhaan kappaleen palkinnon.

Musikaalissa on mukana paljon tunteita, eikä katsoja voi olla nauramatta, itkemättä ja tuntematta kylmiä väreitä sitä katsoessaan. Musikaalin sanoma on kuitenkin kaunein osa, sillä siinä yritetään sanoa katsojalle, ettei unelmistaan saa ikinä päästää irti ja aina pitää olla oma itsensä.

Näyttelijävalinnat ovat myös osuneet nappiin. Musikaalin pääosissa voidaan nähdä Hugh Jackman, Michelle Williams, Rebecca Ferguson ja näyttelijöistä tunnetuimmat Zac Efron ja Zendaya.

Mielestäni musikaali sopisi ihmisille ihan laidasta laitaan. Suosittelen sitä kuitenkin erityisesti ihmisille, jotka ovat musikaalin ystäviä ja lapsiperheille kuin myös nuorisollekin.

wallpapersite

Avatar photo
Ronja Schavikin