Korujen kimallusta

Korujen kimallusta

Näin syksyn tullen koulumme käytävillä on alkanut näkyä menneen kesän ja tämän hetkisen syksyn trendiin kuuluvia koruja. Myös klassiset ja ajattomat korut ovat taas heränneet henkiin.

Näyttävät korut tuovat piristystä asuun kuin asuun sekä kimallusta synkille käytäville.

Tyylitiimimme ikuisti osan näistä koruista filmille, ja jaamme ne nyt teidän kanssanne!

Korut1

1. Ristikorut ja rukousnauhat

Melkein joka asuun yhdisteltävissä olevat rukousnauhat sekä monella koko ajan kaulassa roikkuva rippiristit ovat yksiä yleisimpiä koruja niin tytöillä kuin pojillakin. Koruja on niin hopeisena kuin kultaisenakin.

Myös vaatteissa oli keväällä paljon ristiprinttejä ja -kuoseja, joita vieläkin voi välillä löytää kaupoista ja kaduilta.

Korut2

2. Hair cuffs

Normaalit ponnarit ovat saaneet elegantimman ilmeen, kun hair cuffsit ovat rantautuneet kauppoihin. Kätevät hiuskorut ovat varmasti näyttäviä sekä nopeita ja helppoja laittaa ja tuovat ilmettä tavalliseen poninhäntään.

Korut3

3. Guess – korut ja kellot

Klassiset ja varmasti näyttävät Guessin korut ovat muodissa. Perinteiset G-logolla varustetut sirot korvakorut ovat meidänkin koulussamme monen tytön korvassa.

Korut4

4. Nominationit

Muutama vuosi sitten korukauppoihin ilmestyneet Nomination-rannekorut ovat pitäneet yhä pintansa koulumme trendissä, kuin myös muuallakin. Hauskoista laattakoruista saa persoonallisen ja omannäköisen keräiltävien palojen ansiosta, ja koruun voi kiinnittää myös kellotaulun.

Korut5

5. Ear cuffsit

Jo melkein vuoden takaiset ear cuffsit ovat vieläkin melko suosittuja. Jos ei halua pysyvää rustokorua, tämä on oiva ja kivuton korvike, jonka saa helposti paikalleen.

Korut6

6. Sulkakorvakorut

Vaikka sulkakorvakorujen rantautumisesta Suomeen on jo hetki aikaa, ovat ne edelleen yhtä suosittuja ja hienoja asusteita. Sulkakorvakoruja on saatavilla melkein missä väreissä vaan. Valitettavasti saimme vain kaksi ikuistettua tällä kertaa.

Korut7

7. Kellot

Kello ranteessa olet aina ajan tasalla ja ajoissa tunnilla – tai ainakin pitäisi olla.

Korut8

8. Rannekorut

Rannekoruja voi bongata melkein joka ranteesta, melkein joka nurkan takaa – yhdessä tai erikseen. Suosituimpia ovat selvästi ”timanttiset”, roikkuvat ja helmelliset korut.

Korut9

9. Korvakorut

Korvakoruja näkyy käytävillämme runsaasti erilaisia, koska ne ovat varmasti yleisimpiä koruja, tyttöjen keskuudessa ainakin. Niitäkin on saatavilla vaikka minkä kokoista, muotoista tai väristä paria. Niistä jokainen löytää varmasti omansa!

Korut10
Korut11

10. Sormukset ja kaulakorut

Poikien suosiossa ovat kaulakoruissa selvästi normaalit ketjut ja rippiristit. Tytöillä taas kaulakorujakin näkyy paljon erilaisina ja kokoisina. Jokainen kertoo varmasti jotain kantajansa persoonasta!

Avatar photo
Eve Jokinen

Viimeistä vuotta Hyrylän lukion penkkejä kuluttava, kaikista hetken mielijohteessa syntyvistä ideoista ja koulun laiminlyömisestä pitävä abi, josta ehkä joku kaunis päivä tulee vielä jotain merkittävää Hyve-lehden toimittajan tittelin lisäksi!