Ikimuistoinen penkkaripäivä

Ikimuistoinen penkkaripäivä

Abit juhlivat penkkareissa lukion loppua 9.2.2023. Penkkarit rakentuivat tuttuun tapaan karkkien heittelystä, juhlaruokailusta, abishowsta ja rekka-ajelusta. Päivään mahtui paljon iloa ja helpotusta lukion lopun häämöttämisestä. Illalla juhlat jatkuivat penkkareiden jatkojen merkeissä. Juhliminen ja abien ilo ei kuitenkaan loppunut penkkareihin. Juhlaa juhlan perään, kun abit lähtivät seuraavana päivänä Ruotsiin abiristeilylle ja seuraavana viikonloppuna Viroon AGT:lle.

Kuva: Hanna Alanen
Kuva: Hanna Alanen
Kuva: Hanna Alanen
Kuva: Hanna Alanen
Kuva: Hanna Alanen
Kuva: Hanna Alanen

Ikimuistoinen penkkaripäivä on onnistuneesti takana. Haluamme kiittää kaikkien abien puolesta koulun henkilökuntaa penkkaripäivästä, mutta myös koko muusta lukioajasta.

Iiris Jussila