Paras päivä, penkkaripäivä

Paras päivä, penkkaripäivä

Abitoimikunta aloitti lukioajan parhaan päivän suunnittelun jo hyvissä ajoin syksyllä, jotta kaikki varmasti menisi nappiin ja päivästä tulisi ikimuistoinen. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten huolellisten valmistelujen ja saumattoman yhteistyön avulla penkkaripäivästä tuli abeille ikimuistoinen. Vielä kun sääkin suosi päivän sankareita ja aurinko paistoi, ei penkkaripäivä olisi voinut sujua paremmin.

IMG_8401

Ainakin viimeisenä päivänään abit olivat osanneet laittaa kellonsa soimaan kukonlaulun aikaan. Lukiosiiven pääkäytävä oli koristeltu aamuvirkkujen abien toimesta, ennen kuin opettajat ehtivät paikalle valvomaan tätä luovaa työtä.

HyveB1

Rehtoria oli vastaanottamassa koulun parkkipaikalla riehakas abiyleisö. Ruutulippu liehui, ja pullosta suihkusi kuohuvaa maaliviivalla, kun rehtorin kuljetus saapui.

IMG_8426

Ralli-Kärpänen sai elämänsä kyytiä huippukuskin kyydissä, kun mopoauto pyöri liikenneympyrässä lähes kahdella renkaalla.

IMG_0229

Ryhmänohjaajat puettiin Karhukopla-asuihin.

Penkkarit 2013 007

Seuraavaksi abit pääsivät juhlalounaalle herkuttelemaan.

Penkkarit 2013 008

Palvelu pelasi, ja ruoka maistui. Opettajat tarjoilivat ruuat abeille pöytään. Kumpihan tässä tapauksessa on opettaja ja oppilas?

Penkkarit 2013 038

Abishow aloitettiin videolla, johon oli kerätty muistoja kolmen vuoden ajalta, haastateltu opettajia ja jossa kaikille abeille annettiin tittelit. Tämän jälkeen opettajat joutuivat tulikokeeseen leikkimielisen kisailun merkeissä.

IMG_0100

Kolmannen jalan avulla opettajat joutuivat vierittimään tennispalloa pitkin lavaa.

HyveB7

Abilaulut raikasivat, kun huutokuoro antoi kaikkensa. Muokkauksen kohteeksi olivat joutuneet monet suomalaiset hittibiisit, muun muassa Cheekin Timantit on ikuisia ja Mustan Barbaarin Salil eka, salil vika.

Penkkarit 2013 075

Rekan lavalla oli helppo hymyillä aurongon paistaessa ensimmäistä kertaa moneen viikkoon. Lämpötilakin suosi abeja, joten paleltumilta vältyttiin.

Lakanakollaasi

Lakanoihin oli valittu teemaksi internetin meemit.

HyveB8

Abien lähtöä saapui seuraamaan iso joukko Hyrylän yläasteen oppilaita, mutta myös abien vanhempia, sisaruksia ja tuttavia.

Penkkarit 2013 068

Urjalan makeistukusta ja Fazerilta tilattuja karkkeja oli kiva heitellä herkkuja odottaville lapsille, mutta maistuivat makeiset myös abeille.

HyveB9

Karkkia oli tilattu satoja kiloja, joten heiteltävää riitti kaikille ala-asteille, joilla rekat kävivät piristämässä herkkusuiden kevätpäivää.

IMG_8402

Päivän kruunasi huikea abiristeily! What happened on the boat, stays on the boat, joten loppupäivän seikkailut jääkööt tällä kertaa paljastamatta.

Avatar photo
Paula Tiitta

Pitkän linjan lukiolainen, maailmanmatkaaja, 24/7 voimistelija. Hikipinko, jonka koulumenestyksen salaisuutena on tunneilla nukahtelu. Toimii tätä nykyä Hyveen kieliopillisena päätoimittajana, vaikka välillä pilkut vilisevätkin silmissä ja senat menevät sakaisin.