Historia ja nykyaika kohtasivat kirjastossa

Historia ja nykyaika kohtasivat kirjastossa

IMG_1694

Valmiista seinästä tuli ajattoman tyylikäs.

Lukuvuoden alussa moni yllättyi palatessaan kouluun, kun kirjaston yhteyteen oli ilmestynyt pieni huone, josta tuli lähinnä mieleen akvaario, ja kirjaston sohvat olivat kadonneet. Muutamien päivien kuluessa selvisi, että tämä pieni akvaario on tarkoitettu lehtien lukemiseen, rauhalliseen seurusteluun ja opiskeluun. Kirjasto rauhoitetaan hiljaiseen työskentelyyn ja ryhmätöiden tekemiseen. Uusien työskentelytilojen lisäksi bunkkeriin on tulossa oleskelutila, jossa voi viettää aikaa häiritsemättä muiden opiskelua.

Eilen maanantaina 7.10. kirjaston muuttumisen kunniaksi järjestettiin spektaakkeli, jossa historia ja nykyaika kohtasivat. Kirjaston ja ”akvaarion” seinä päällystettiin talkoovoimin vanhoilla tietokirjan sivuilla. Vapaaehtoiset lukiomme opiskelijat saivat osallistua talkoisiin. Koko projektia johtivat Keke:stä eli kestävästä kehityksestä vastaavat opettajat.

Talkoolaiset sekä muut tapahtumaa ihmettelemään tulleet oppilaat ja opettajat saivat nauttia Valter Aikion ja Frederike Hofmannin esittämistä musiikkiesityksistä. Hyvekin osallistui tempaukseen kahvittamalla herkkusuita.

IMG_1549

Kestävän kehityksen opettajat pitivät huolen spektaakkelin ekologisuudesta.

IMG_1575

Tapetointi eteni vauhdikkaasti suuren osallistujamäärän vuoksi.

IMG_1558

Seinän lisäksi myös kaksi pöytää saivat uudet päällysteet.

IMG_1580

Herkut maistuivat mainiosti niin opiskelijoille kuin henkilökunnallekin.

IMG_1576

Valter Aikio ja Frederike Hofmann viihdyttivät paikalla olleita muusikilla.

Avatar photo
Miika Kosloff

Hyveen graafinen päätoimittaja vuosina 2013-2015. Harrastuksinaan tällä sopivasti perfektionistillä tekniikan ylioppilaalla on valo- ja videokuvauksen lisäksi lähinnä tekniikalla räplääminen.