Uudella draivilla kohti kevätlukukautta

Uudella draivilla kohti kevätlukukautta

Niin se vain taas on lukuvuoden ensimmäinen puolikas saatu pakettiin, ja joululomatkin on ehditty jo viettämään aikakausia sitten. Toisin sanoen ei ole enää kovin kauan aikaa siihen, kun koko lukuvuosi on ohitse. Kevät on nimittäin ihan nurkan takana, ja tapahtumakalenteri näyttää täyttyvän kaikenlaisista ikimuistoisista lukion perinteisistä tapahtumista, kuten abien penkkareista, kakkosten vanhojen tansseista, Platonin Akatemiasta jauseista muista keväälle painottuvista tilaisuuksista ja projekteista, unohtamatta tietenkään kevään ylioppilaskirjoituksia!

Kulunut syksy oli monelle haasteellinen nykyisen maailmantilanteen vuoksi. Kaikesta huolimatta syyslukukausi tuntui saavan aivan uudenlaisen luonteen, kun pääsimme vihdoin ja viimein viettämään lukukautta entiseen tapaan: tapahtumia saatiin järjestettyä, projekteja toteutettua, uusia tuttavuuksia tavattua ja monipuolisten opintojen äärellä opiskeltua. Lähdimme siis varsin hyvillä mielin ansaitulle joululomalle, ja sen päätyttyä kohti kevätlukukautta. 

Tulevana lukukautena todennäköisesti suurin käänne tulee olemaan yhä enenevissä määrin uuteen lukiorakennukseen, monitoimirakennus Monioon, siirtyminen. Opiskelu tapahtuu kuitenkin edelleen tuttuun tapaan Hyrylässä koulukeskuksen rakennuksessa, mutta katseet toimipisteen opettajilla, henkilökunnalla ja osittain jo varmasti myös opiskelijoilla, ovat kohti tulevan syksyn muuttoa. 

Juuri nyt olisi kuitenkin tärkeää keskittyä olennaiseen – eli tietysti opiskeluun! Onneksi ennen muuttoa meillä on vielä hyvin aikaa valmistautua uuden koulurakennuksen tuomiin muutoksiin ja nauttia täysin rinnoin viimeisistä hetkistä täällä koulukeskuksella!

Lukioomme on tullut hiljattain muutamia uusia kasvoja, ja heistä pääsetkin lukemaan lisää tulevien haastattelujen merkeissä, jotka ilmestyvät Hyveeseen vielä tämän kevään aikana.

Muistathan seurata Hyveen Instagram-tiliä, jonne pääset osoitteesta: https://www.instagram.com/hyvehyryla/

Hyveen toimitus toivottaa loistavaa kevättä aivan jokaiselle lukijalle!

Avatar photo
Iida Leppänen

Luonnon, musiikin ja kirjojen ääressä viihtyvä sekä rehellisyyttä ja ystävällisyyttä arvostava nuori. Lisäksi eläimet, ja erityisesti koirat, ovat lähellä sydäntä.