Hyvää ruokahalua!

Hyvää ruokahalua!

Ruoka on asia, joka koskettaa jokaista. Sitä syödään. Sen ääressä keskustellaan, huudetaan ja pussaillaan. Sillä leikitään. Siihen kulutetaan aikaa, paljon. Sitä valmistetaan ja sitä arvostellaan.

Lukion jälkeen moni muuttaa yksin asumaan, jolloin ruoanlaitto on hyödyllinen taito. Peruskoulun köksäntuntien jälkeen ruoanlaitto on tainnut jäädä meiltä useammalta sinne keittokomeroon, joten pieni muistin vaivaus ei olisi pahitteeksi.

Hyve lähti kokeilemaan videoartikkeleiden tekoa, jolloin päästimme innokkaat tv-kokkimme ruutuun. Lopputulos oli sen verran makoisa, että päätoimittajana vaadin kyseiselle juttusarjalle jatkoa seuraaville kuukausille. Kukapa meistä ei tuoreista muffineista pitäisi?

Videon voitte käydä katsomossa täältä.

Uuden kategorian, ”Ruoka & Juoma”, lanseerauksessa julkaisemme kerralla kaksi muutakin ruokaisaa artikkelia, joista toinen liittyy pubeihin. Hyve käväisi muutama viikko sitten Lontoossa, jolloin viikon pubikierroksen jälkeen juttua alkoi syntyä. Lontoon pubikulttuuri eroaa oleellisesti suomalaisesta ja esimerkiksi monet syövät aamiaista siellä.

Pubikäyttäytymisen opas löytyy täältä.

Liian usein puhutaan nuorison epäterveellisistä elämäntavoista. Mäkkäri on korvannut mummon lihapullat ja äitien tekemän maksalaatikon. Hyve tarttuu Hyrylän hampurilaisravintoloihin ja nylkee tiedon parhaasta paikasta. Arviointiin vaikuttivat tällä kertaa myös sijainti, ja lisäksi punnitsimme jokaisen burgerin vaa’alla. Kuinka moni lehti paneutuu aiheeseen näin syvällisesti?

Hyrylän paras burgeripaikka selviää täältä.

Ensi numerossa pohditaankin jo joulua, jolloin tietysti ruoka on silläkin kertaa tärkeässä roolissa. Syökää hyvin ja ahmikaa Hyvettä!

Avatar photo
Joona Kosloff

Lehden ensimmäinen ja pitkäaikainen päätoimittaja, joka tunnetaan myös Hyveen isänä. Inhoaa vieläkin suolakurkkuja hampurilaisen välissä ja yrittää hillitä muroaddiktiotaan aamuisin.