Liikkumista syyslomalla!

Liikkumista syyslomalla!

Syysloma kolkuttelee koululaisten ovella, joten mikä olisi parempaa kuin ulkona liikkuminen. Varsinkin kun kelit ovat olleet todella mukavat ja jatkuvat syyslomallakin, ei voi löytyä tekosyitä olla lähtemättä ulos. Tarpeellinen liikuntavarustus pitää muistaa, sadekelillä tuulitakki- ja housut, aurinkoisella kelillä mukavat verkkarit ja huppari päälle. 

Tuusulassa hyviä ulkona liikkumispaikkoja on urheilukeskuksessa. Siellä on tarjolla kaikkea: kuntoportaat, kolme jalkapallokenttää, jääkiekkohalli ja Tuusulan Tenniskeskus, jossa voi pelata tennistä, sulkapalloa, padelia, squashia, salibandyä ja pingistä. Eikä siinä kaikki, vielä on frisbeegolfrata, skeittiparkki, uimapaikka, talvisin hiihtolatuja, BMX-rata ja yleisurheilukenttä. Eli toisin sanoen tekemistä riittää koko syyslomaksi! 

Jokainen meistä voisi ottaa haasteen vastaan siitä, että oikeasti liikkuu ja tekee jotakin syyslomalla. Me tarvitsemme energiaa ja meidän lihastemme, aivojemme, keuhkojemme ja kaikkien elimiemme pitää saada tehdä töitä välillä, jotta pysymme terveinä.

– “20 minutes of doing something is more valuable than 20 hours of thinking about doing something.”

Avatar photo
Mico Taininkoski