Pääkirjoitus – uudet päätoimittajat esittäytyvät

Pääkirjoitus – uudet päätoimittajat esittäytyvät

Moi kaikki lukijat! Meidän nimet ovat Mia Rosenberg ja Maria Mäki-Kuhna ja me olemme Hyveen uudet päätoimittajat. Tässä artikkelissa esittelemme itsemme, kerromme, mistä me olemme kiinnostuneita ja mistä asioista tykkäämme –  sekä kaikkea muuta kivaa. Me ryhdyimme päätoimittajiksi ihan äskettäin, kun meidän abimme alkavat siirtyä pikkuhiljaa pois kuvioista. Hyve-lehden toimituksessa olemme olleet mukana lukuvuoden alusta asti.

Maria Mäki-Kuhna

Moikka! Olen siis Maria lukion ykköseltä ja olen toinen uusista päätoimittajista. Perheeseeni kuuluvat vanhemmat, sisko ja veli, ja asun yhä heidän kanssaan. Pelaan ringetteä paikallisessa seurassa nimeltä Blue Rings, ja treeneissä tai peleissä vietänkin suurimman osan koulun ulkopuolisesta ajasta.
Yläasteella ja lukiossa minut on voinut bongata musikaaleista ja muistakin koulun juhlista esiintymästä, koska tykkään laulamisesta ja näyttelemisestä.Luonteeltani olen energinen, iloinen ja huumorintajuinen.Olen myös ikuinen unikeko, eli olen aina väsynyt ja valmis päiväunille.Koulusta minut useimmiten löytää sieltä, mistä kuuluu kovaa huutoa, naurua tai laulua. Vapaa-ajalla tykkään rentoutua kotona koulun jälkeen, vaikka nukkumalla tai katsomalla elokuvia ja sarjoja perheeni kanssa. Tykkään myös olla kavereiden kanssa aina silloin, kun aikataulu antaa periksi. Herkut, etenkin suklaa, ovat ikuinen paheeni. Koulussa lempiaineitani ovat englanti, ruotsi ja biologia.

Ehdottomasti, jos vielä arkailet Hyveen toimitukseen osallistumisen kohdalla, niin reippaasti vain mukaan, sillä tämä on ihan pieni mukava lisä muuhun koulutyöhön.

Mia Rosenberg

Moikka! Olen Tuusulassa asuva tyttö eli siis vielä lukion ensimmäisellä luokalla. Olen myös toinen Hyveen päätoimittajista. Perheeseeni kuuluvat äitini, hänen aviomiehensä Jari ja tämän kaksi lasta sekä isäni ja hänen avovaimonsa Emmi, tämän kaksi lasta ja kaksi koiraa.

Harrastan vain salilla käymistä, mutta sekin jää välillä vähälle.. Yritän kuitenkin parhaani, jotta liikkuisin viikoittain riittävän määrän! Vapaa-aikani vietän usein töissä, mutta jos aikatauluuni sopii, niin tietenkin vietän aikaa kavereiden kanssa! Olen myös erittäin hyvä kuluttamaan vapaa-aikani nukkumalla ja Netflixin parissa! Monet sanovat, että olen luonteeltani sosiaalinen, iloinen ja huumorintajuinen.

Lähdin mukaan Hyve-lehden toimitukseen, koska halusin päästä kirjoittamaan artikkeleita ja osallistua aktiivisesti koulumme toimintaan. Kaikille lukion opiskelijoille suosittelen lämpimästi Hyve-lehteen osallistumista, sillä tämä on hauskaa – ja mikä parasta tästä saa kurssin!

Avatar photo
Maria Mäki-Kuhna

Abiturientti, joka harrastaa ringetteä ja laulamista sekä on energinen ja huumorintajuinen.