Joululahjavinkkejä jokaiselle

Joululahjavinkkejä jokaiselle

Joulu on jo ovella. Namusia on ripusteltu kuusen oksille, kynttilät valaisevat kauniisti ja lapset laulavat sulosti kuusen ympärillä. Mutta jotain puuttuu: joululahjat! Tähän artikkeliin kokosimme lahjaideoita sekä pienemmälle että suuremmalle budjetille.

Omalle äidille lahjan ostaminen saattaa tuntua välillä hankalalta, kun haluaisi hankkia hänelle kaikkein parasta, mutta budjetti tulee kuitenkin vastaan. Yleensä todella simppelitkin lahjat kuitenkin lämmittävät äidin mieltä. Tässä muutamia lahjavinkkejä äideille:

 

1) Snö of Sweden Doris-rannekoru 33,00€ , Stockmann 2) Tommy Hilfiger rannekoru 79,00€ , Stockmann

1) Snö of Sweden Doris-rannekoru 33,00€ , Stockmann 2) Tommy Hilfiger rannekoru 79,00€ , Stockmann

Erilaiset korut, esimerkiksi rannekorut, ovat naisellinen ja tyylikäs lahja. Niitä on tarjolla laaja valikoima, joten juuri omalle äidille sopiva varmasti löytyy!

 

3) Lumene meikkilahjapakkaus 19,90€ , Sokos 4) Calvin Klein Eternity Now lahjapakkaus 44,90€ , Sokos

3) Lumene meikkilahjapakkaus 19,90€ , Sokos 4) Calvin Klein Eternity Now lahjapakkaus 44,90€ , Sokos

Kauniita lahjapakkauksia on joulua ennen varsinkin kosmetiikkaliikkeissä tarjolla pilvin pimein. Voit kuitenkin löytää myös esimerkiksi jouluherkuista tai teepussilajitelmista koottuja lahjapakkauksia. Hinnoitukseltaan lahjapakkauksia on jokaiseen budjettiin.

 

5) Viinikurssi - viini ja ruoka 60,00€ , www.elamyslahjat.fi 6) Infrapunasauna 15,00€ , www.elamyslahjat.fi

5) Viinikurssi – viini ja ruoka 60,00€ , www.elamyslahjat.fi 6) Infrapunasauna 15,00€ , www.elamyslahjat.fi

Elämyslahjat ovat tämänhetkinen trendi! Elämyslahjojen omilta nettisivuilla on esitelty todella suuri valikoima erilaisia elämyslahjoja kauneushoidoista itsepuolustuskursseihin. Nettisivuilta saa myös ostettua lahjakortteja.

Myös isät usein arvostavat yksinkertaisia lahjoja. Tuttuja näkyjä isän lahjojen joukossa ovatkin muun muassa kellot, työkalut ja erilaiset elektroniikkalaitteet. Me lisäsimme tähän joukkoon vielä muutaman idean:

 

1) Lumene Men Activate lahjapakkaus 14,90€ , Sokos 2) White Musk for Men tuoksulahja 55,00€ , The Body Shop

1) Lumene Men Activate lahjapakkaus 14,90€ , Sokos 2) White Musk for Men tuoksulahja 55,00€ , The Body Shop

Monenlaisia lahjapakkauksia on saatavilla myös miehille. Tämä Lumenen pakkaus sisältää deodorantin sekä vartalo- ja hiustenpesuaineen. The Body Shopin pakkaus sen sijaan sisältää hajuveden, hiusten ja vartalon pesugeelin sekä aftershave-balsamin.

 

1) Svetari 39,95€ / 2kpl 50,00€ , Jack and Jones 2) Ilkka Remeksen uutuusromaani Kiirastuli 19,90€ , www.adlibris.com

3) Svetari 39,95€ / 2kpl 50,00€ , Jack and Jones 4) Ilkka Remeksen uutuusromaani Kiirastuli 19,90€ , www.adlibris.com

 

Talvella ilman viiletessä pehmeät paketit lämmittävät. Neuleet, svetarit ja fleecet ovat varma lahja isälle. Jos isäsi tykkää rentoutua lukemalla hyvää kirjaa, kannattaa suunnata kirjakauppaan ja napata matkaan esimerkiksi tämä Ilkka Remeksen romaani. Kiirastuli on jännittävä romaani, joka kertoo Suomen ja Venäjän välisestä sodasta ja Suomen itsenäistymisestä. “Taistelu itsenäisyydestä muuttuu kamppailuksi olemassaolosta.”

Välillä tuntuu, että tytöillä on jo kaikkea, ja siksi lahjan miettiminen saattaa olla haastavaa. Kannattaakin miettiä, millainen lahja olisi käytännöllinen, ja suosiolla unohtaa kaikenlaiset ”pikkukrääsät”. Yhdistimme tähän lahjaideoita tytöille, oli sitten kyseessä vaikka tyttöystäväsi tai siskosi:

 

1) Michael Kors kännykän suojakuoret 40,00€ , Stockmann 2) Suojakuoret 6,99€ , H&M

1) Michael Kors kännykän suojakuoret 40,00€ , Stockmann 2) Suojakuoret 6,99€ , H&M

 

Suojakuoret kännykkään tulevat aina käyttöön, ja niitä on tarjolla melkein rajattomasti erilaisissa kuoseissa ja malleissa! Ne ovat myös lahjaidea, jonka saa sovitettua pienenkin budjetin lahjashoppailuun.

 

1) Urban Decay Naked Palette luomiväripaletti 54,90€ , Sokos 2) Luomiväripaletti 12,99€ , H&M

3) Urban Decay Naked Palette luomiväripaletti 54,90€ , Sokos 4) Luomiväripaletti 12,99€ , H&M

 

Urban Decayn Naked-luomiväripaletti todistaa, että neutraali on kaikkea muuta kuin tylsä! Luomiväripaletissa on 12 upeaa sävyä, mukaan lukien matta-, satiini-, hohde- ja kimallesävyjä. Myös edullisemmassa H&M:n luomiväripaletissa on sävyjä mattapintaisesta metallinhohtoiseen ja helmiäiseen.

 

1) Meikkilaukku 12,99€ , H&M 2) Ted Baker London Harloe Layered Bow -meikkilaukku 44,90€ , Stockmann

5) Meikkilaukku 12,99€ , H&M 6) Ted Baker London Harloe Layered Bow -meikkilaukku 44,90€ , Stockmann

 

Meikkilaukut ovat hyödyllinen lahja. Niitä voi halutessa käyttää myös esimerkiksi penaalina koulussa. Myös meikkilaukkujen valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain! Lisäksi esimerkiksi Marimekko myy  kauniita suomalaisia meikkilaukkuja ja penaaleja.

 

Viimeisimpänä, muttei lainkaan vähäisimpänä annamme lahjaideoita pojille! Nämä lahjaideat soveltuvat yhtälailla poikaystävällesi tai veljellesi, aivan kuten tyttöjenkin lahjavinkit.

 

1) Adidas Originals T-paita 34,95€ , www.junkyard.fi 2) T-paita 7.99€ , H&M

1) Adidas Originals T-paita 34,95€ , www.junkyard.fi 2) T-paita 7.99€ , H&M

 

T-paidat ovat varma valinta, jotka tulevat takuulla käyttöön. Jos et ole täysin varma, millainen vaatemaku lahjan saajalla on, kannattaa turvautua mahdollisimman neutraalin väriseen t-paitaan.

 

3) Paco Rabanne 1 Million Cologne hajuvesi 63,50€ , Stockmann 4) Calvin Klein Underwear 3-Pack bokserit 44,95€ , Zalando

3) Paco Rabanne 1 Million Cologne hajuvesi 63,50€ , Stockmann 4) Calvin Klein Underwear 3-Pack bokserit 44,95€ , Zalando

 

Uusille boksereille, yöpuvuille ja sukille on aina varmasti käyttöä. Ne ovat hyvä lahja ja helppo hankkia. Myös perinteinen, mutta hyväksi todettu lahja on hajuvesi. Jos sinua pelottaa, että lahjan saajaa ei miellytä sellainen tuoksu, joka sinua miellyttää, voit hankkia lahjakortin liikkeeseen!

Muistakaa kuitenkin, että kaiken jouluhälinän keskellä on turha ottaa liikaa stressiä lahjojen hankkimisesta. Lahjoja antaessa ja vastaanottaessa ajatus on aina tärkein.

Iloista ja rauhallista joulunaikaa kaikille!

 

 

Avatar photo
Malla Honkonen

Lukion abivuoden opiskelija ja Hyve-lehden päätoimittaja. Sosiaalinen ilopilleri, joka rakastaa matkustelua, auringonpaistetta, huonoja vitsejä ja musiikin fiilistelyä. (Ja lisäksi on myöhässä aina ja kaikkialta...)