Tule meille töihin!

olettassa
Oletko innokas, sanavalmis moniosaaja? Elätkö vauhdikasta elämää sosiaalisessa mediassa? Onko Tuusulan lukio sinulle tuttu? Tule mukaan viestintätiimiimme!

Tuusulan lukio on dynaaminen työ- ja opiskeluyhteisö Keski-Uudellamaalla. Lukioomme kuuluvat Hyrylän, Kellokosken ja Jokelan toimipisteet. Lukiomme tarjoaa laadukasta opetusta ja innostavan opiskeluilmapiirin. Me haluamme, etä opiskelijat ovat aktiivisesti mukana koulun toiminnassa ja kehittämisessä.

Etsimme joukostamme digitaalisesta viestinnästä ja sosiaalisesta mediasta innostunutta opiskelijaa (tai muutamaa) tuottamaan sisältöä Tuusulan lukion sosiaalisen median kanaviin. Sinä pääset kertomaan oman versiosi Tuusulan lukion tarinasta.

Palkkioksi saat medianäkyvyyden ja maineen lisäksi merkintöjä Koulun tapahtumat -kurssin päiväkirjaan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä lukion viestintäryhmän jäseniin, Hyrylässä Minna Pessa-Makkoseen tai Outi Kylliäiseen, Kellokoskella Pia Silvennoiseen tai Anna Varilaan ja Jokelassa Susanne Heinoseen tai Pirkko Haataiseen.