Kevään horoskoopit

Kevään horoskoopit

horoskoopit-576x382

Oinas – Tunnet kevään saapuvan, ja sillä on positiivinen vaikutus mielialaasi. Asiat tuntuvat luistavan ja odotat innolla uusia mahdollisuuksia. Huhtikuun lopussa sinulle tapahtuu jotain yllättävää, mikä saa sinut ajattelemaan sitä, mitkä asiat ovat sinulle kaikkein tärkeimpiä.

Härkä – On kevätsiivouksen aika! Laita kierrätykseen vanhojen kirjojen ja kulahtaneiden vaatteiden lisäksi myös ihmissuhteet, jotka lisäävät stressiäsi. Jos pidät silmät auki, löydät toukokuussa jotakin uutta ja parempaa tilalle. Vanhempasi ovat tällä hetkellä korvaamaton tuki, arvosta heitä.

Kaksoset – Elämä koettelee sinua seuraavan kuukauden aikana, mutta hyviäkin asioita tapahtuu. Hyvä asenne helpottaa elämääsi. Yritä keskittyä vain positiivisiin asioihin, niin selviät vaikeistakin ajoista. Lisää aamuisin lasilliseen vettä puolikkaan sitruunan mehu, jotta piristyt.

Rapu – Elämä hymyilee. Uudet tuulet puhaltavat, ja erilaiset kokemukset odottavat nurkan takana. Ole avoin uusille asioille ja anna virran viedä mukanaan. Älä kuitenkaan nauti liikaa ja unohda velvollisuuksiasi. On tärkeää osata tasapainottaa työ ja huvi.

Leijona – Olet ollut koeviikon loputtua väsynyt. Uusi raskas jakso on uuvuttanut sinua. Onneksi kevät tuo sinuun uutta puhtia ja kohta olet taas oma itsesi. Muista antaa itsellesi aikaa, jotta koulutehtävät eivät tuntuisi liian raskailta.

Neitsyt – Olet innoissasi aloittamastasi uudesta projektista. Älä innostu liikaa, jotta pystyt ajattelemaan järkevästi. Muista, että hiljaa hyvä tulee. Muista myös pitää hauskaa ystäviesi kanssa, kun lämpimät ilmat saapuvat. Jättäkää päiväksi muut ajoneuvot sivuun ja lähtekää pitkälle pyöräretkelle.

Vaaka – Horoskooppimerkkisi mukaan punnitset eri vaihtoehtoja. Älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa liikaa päätöksiisi. Teet päätökset itseäsi varten, et muita. Kuuntele sydäntäsi, niin löydät oikeat ratkaisut. Valitsemasi tie vie sinut vielä pitkälle.

Skorpioni – Aurinko saa sinut puhkeamaan kukkaan, joten älä ujostele vaan anna sen näkyä! Vietät tiiviisti aikaa perheesi ja vanhojen ystäviesi kanssa, eikä kevät voisi sujua paremmin. Sinulla riittää energiaa ja olet päättänyt viedä lukuvuoden kunnialla loppuun. Muista kuitenkin myös rentoutua ja lähde hikilenkin sijasta mieluummin rauhalliselle iltakävelylle.

Jousimies – Olet kokenut muutoksia, ja on sinusta kiinni, suhtaudutko niihin positiivisesti vai negatiivisesti. Muutokset voivat olla hyviä eivätkä aina vain huonoja. Yritä etsiä jokaisesta asiasta jotain hyvää. Muista ajatella myös muita, vaikka uusien asioiden myötä kaikki tuntuu pyörivän ympärilläsi.

Kauris – Asiat eivät suju niin kuin haluaisit. Olet kokenut monia vastoinkäymisiä, eikä niille näy loppua. Jos jaksat sinnitellä vielä jonkin aikaa, koittaa sinullekin lopulta parempi ajanjakso. Älä menetä hermojasi liian aikaisin. Kärsivällisyys palkitaan.

VesimiesViimeinen jakso koulussa tuntuu ylitsepääsemättömän raskaalta. Panosta erityisesti matemaattisiin aineisiin heti ensimmäisistä tunneista lähtien. Joku yrittää tavoitella huomiotasi, mutta mieti tarkkaan, mitä sanot, ettei synny väärinkäsityksiä. Muista äitiäsi valkovuokkojen sijaan tuorepuristetulla mehulla ja lämpimällä halauksella.

Kalat – Sokerihammastasi kolottaa ja kaipaat läheisyyttä. Kohtuullinen herkuttelu on okei, mutta mieti, voisitko korvata edes toisen suklaapatukan vaikka appelsiinilla. Tänä keväänä olet risteyskohdassa, eikä kukaan muu voi auttaa sinua päättämään suuntaa. Vaikka valitsisit väärin, kulje tie loppuun ja saatat yllättyä positiivisesti.

Aino Linkola