Tanssin pyörteissä

Tanssin pyörteissä

_MG_6289

@ Tanja Kalliosaari Photography

Helmikuun 18. päivänä oli taas perinteikkäiden Wanhojen tanssien aika! Tansseja odotetaan kuin kuuta nousevaa mielessä monia ajatuksia. Mitä jos en muista tansseja, entä jos mekko repeää, voinko pyörtyä kesken kaiken? Kuitenkin jo heti ensimmäisten tanssien jälkeen yleensä huokaistaan helpotuksesta: hei, tämähän sujuu hyvin! Tansseja on harjoiteltu kymmeniä tunteja marraskuusta lähtien. Tanssiaspäivänä onkin syytä muistaa hengittää syvään ja rentoutua sekä nauttia ainutlaatuisesta kokemuksesta. Oppilaiden hyvä tunnelma ja leveät hymyt välittyivät varmasti katsomoon asti!

Tanssit jatkuivat seuraavana päivänä, perjantaina, jolloin koulumme käytävät täyttyivät komeista prinsseistä ja upeista prinsessoista. Etenkin yleisöksi tulleet päiväkotilaiset ja alakoululaiset olivat haltioissaan. Monen pikkuprinssin ja -prinsessan toive toteutuikin, kun lopuksi myös he pääsivät tanssilattialle kanssamme esittelemään taitojaan! Nopeamminkin kuin huomasimmekaan, oli viimeisten tanssien aika, ja tunnelma oli katossa. Kaksi päivää oli hurahtanut salamannopeasti. Onneksi luvassa oli vielä vanhojen yhteinen ruokailu Krapihovilla. Ruoka oli loistavaa ja seura mitä parhainta. Vuoden 2016 vanhojen tanssit olivat saaneet arvoisensa päätöksen, nyt hiihtoloman viettoon!

Kokosimme kuvia tanssien tunnelmasta ja fiiliksistä sekä tämän vuoden Wanhojen muodista.

 

_DI_7099

@ Tanja Kalliosaari Photography

_MG_6306

@ Tanja Kalliosaari Photography

FullSizeRender 3

Tanssijoille oli varattu kaksi luokkahuonetta, jossa tehtiin vielä viime hetken viimeistelyjä.

FullSizeRender 6

Tänä vuonna mekkojen suosikkivärinä oli ehdottomasti sininen ja sen eri värit esimerkiksi turkoosi. Röyhelöhelmat olivat suosittuja, mutta tyllihelmaiset mekot veivät voiton. Myös hyvin klassiset iltapukumaiset mekot olivat erittäin suuressa suosiossa viime vuosiin verrattuna.

FullSizeRender 7

FullSizeRender 5

FullSizeRender 4

FullSizeRender 8

FullSizeRender 9

Monet mekot sisälsivät paljon pieniä yksityiskohtia: glitteriä, timantteja ja paljetteja. Eihän prinsessapäivänä sellaisia voi koskaan olla liikaa!

vanhathyve5

Glitterit ja kauniit hiuskoristeet olivat myös suosittuja. Ne olivat tarkasti valittuja ja sopivat hyvin yhteen mekkojen koristelujen kanssa. Hiustyyliä somistivat erilaiset letit, ja varsin monella oli nostettu hiukset kauniisti taakse erilaisilla nutturoilla.  Kampaukset olivat erittäin kestäviä, ja lähes kaikilla ne pysyivät vielä perjantainakin hyvässä kuosissa. Pojat vetivät hiukset tyylikkäästi taakse muotoiluaineiden ja vahojen avulla.

FullSizeRender 10

FullSizeRender 11

FullSizeRender 12

vanhathyve2

_DI_7550

@ Tanja Kalliosaari Photography

_DI_7340-Edit

@ Tanja Kalliosaari Photography

Kun 11 tanssia oli jo tanssahdeltu, vuoronsa sai oppilaiden itse työstämä ja tanssien odotetuin tanssi: oma tanssi. Ensin estradin valloittivat tytöt, jonka jälkeen pojat hurmasivat yleisön salaisilla taidoillaan. Tanssiaskeleet soljuivat ja lantiot keinuivat tämän hetkisten hittibiisien tahtiin.

_DI_7659

@ Tanja Kalliosaari Photography

_DI_7685

@ Tanja Kalliosaari Photography

_MG_6515

@ Tanja Kalliosaari Photography

Noin tunnissa kaikki tanssit oli tanssittu ja viimeiseksi vuoron sai yleisö, kun tanssijat hakivat vuorotellen omia läheisiään, sukulaisiaan ja ystäviään tanssimaan viimeistä valssia. Sekä tanssijat ja yleisö saivat nauttia kerrakseen näistä ainutlaatuisista tanssiaisista.

Tunnelmaa ja tilanteita taltioi ammattivalokuvaaja Tanja Kalliosaari. Erityiskiitokset hänelle. www.tanjakalliosaariphotography.com

 

Avatar photo
Reetta Reijonen