Viime hetken joululahjavinkit tytöille

Viime hetken joululahjavinkit tytöille

Jouluun on enää muutama päivä jäljellä, ja viimeisten jouluostosten aika alkaa olla käsillä. Onko sinulla kenties vielä lahjat hankkimatta? Ei hätää, Hyveen toimitus on koonnut hyviä lahjaideoita tytöille joulukiireitäsi helpottamaan! Nämä lahjat ilahduttavat varmasti ketä tahansa, toki ostopäätöstä tehdessä on syytä aina muistaa lahjan saajan persoona ja kiinnostuksen kohteet. Liikaa stressiä lahjoista ei pidä ottaa, sillä ajatus on tietenkin tärkein.

 

christmaslist

Kosmetiikka
Erilaiset kosmetiikkatuotteet sopivat hyvin joululahjoiksi, ja valikoima on juuri nyt todella suuri. Sopivan edullisia tuotteita, jotka käyvät lähes keneööe vain lempiväreistä ja -meikeistä riippumatta ovat esimerkiksi huulikiillot, kynsilakat, kasvonaamiot ja vartalovoiteet. Listaa voisi jatkaa vielä vaikka kuinka pitkälle. Voit myös kerätä kauniiseen pussukkaan muutaman pienen ja halvan tuotteen, jolloin siitä syntyy pieni hemmottelupakkaus. Jos et tunne lahjansaajaa kovin hyvin, kannattaa suosia kevyitä kosmetiikkatuotteita ja välttää esimerkiksi meikkivoiteen ostamista. (Oikean värisävyn löytäminen on todella haastavaa.)

Korut ja muut asusteet
Korut ovat hyviä joululahjoja, kunhan pitää mielessä muutaman asian. Sormuksia ei välttämättä kannata ostaa lahjaksi, ellet tiedä lahjansaajan sormien kokoa. Edullisempia koruja ostaessa olisi hyvä varmistaa, etteivät korut sisällä nikkeliä, jotta vältytään allergisilta reaktioilta. Jos lahjansaajalla on reiät korvissaan, voit sujauttaa pukinkonttiin korvakorut! Muista asusteista etenkin kaulahuivit, pipot, puhelimen suojakuoret ja avaimenperät ovat hyväksi todettuja lahjoja.

Pörrösukat, alusvaatteet, yöpuku…
Tytöt rakastavat pehmeitä paketteja! Söpöt pörrösukat ja erilaiset töppöset ovat erittäin mieluisia ja kohtuuhintaisia lahjoja. Pyjamat ja yöpaidat ovat myös varmoja valintoja. Kaupat ovat pullollaan toinen toistaan ihanampia yöpukuja. Alusvaatteista etenkin alushousut ovat myös yllättävän turvallinen valinta – niitä tarvitaan aina.

Lahjakortit
Jos olet hieman epävarma siitä, mistä lahjansaaja todella pitää, on lahjakortti paras valinta. Sinun pitää vain valita paras kauppa. Sporttinen Stadium sopii urheilulliselle nuorelle, H&M:stä saa viimeisimmät muotiuutuudet ja Stockmannilta lähes mitä vain!

Itsetehdyt lahjat ja yhteinen tekeminen
Lahjan ei tarvitse olla aina kaupasta ostettu. Mitäpä jos askartelisit itse kauniin joulukortin, johon kirjoittaisit joulutervehdyksen ja kauniita sanoja ystävällesi? Entä jos leipoisit pipareita, muffinseja tai kookospalloja (joiden ohjeen löydät muuten täältä)? Voit myös ilahduttaa rakkaasi tai ystäväsi jollain kivalla tekemisellä. Yhteinen elokuvailta tai illallinen ravintolassa on jokaisen tytön mieleen.

+ Toimituksen suositus
Hyveen toimitus suosittelee pukinkonttiin tietenkin myös jotain lukemista! Jenni Pääskysaaren kirja ”Tyttö sinä olet…” on mitä parhain lahja kenelle tahansa tytölle.

Avatar photo
Reetta Reijonen