Kesän 2015 festarikattaus!

Kesän 2015 festarikattaus!


Festarikesä 2015!

Festarikesän 2015 artistikattaus on runsas ja räiskyvä.

Staget ympäri maan keräävät tänä vuonna kovia kansainvälisiä ja kotimaisia huippuja! Suomen 2015 festarit tulevat olemaan suurempia kuin koskaan. Monet suosikkifestivaalit ovat laajentaneet ohjelmistoaan. Tänä kesänä lavoilla nähdään ennennäkemätön artistikattaus! Suomen kesä on täynnä erilaisia festareita, mutta suurimpia ovat:

 

Provinssirock 24.6.-27.6

Provinssirock on yksi Suomen suurimmista festareista, ja se järjestetään Seinäjoella Törnävänsaarella. Provinssirock tuo mukanaan ensimmäistä kertaa maailman luokan huippunimen, Kygon, keikallle Suomeen. Kygo on tunnettu hitti biiseistään ”Firestone” ja ”Stole the show”. Faith no More on myös kova sana Provinsseilla. Faith no More julkaisee uuden Sol Invictus -albuminsa 19. toukokuuta. Muita suosittuja artisteja ovat muun muassa Muse, Calvin Harris, Tyga, Big Sean, Passenger, Sam Smith ja Antti Tuisku.

Provinssirock-2012


Tuska Festival 26.6 -28.6

Pohjoismaiden suurin metallifestivaali Tuska Open Air Metal Festival starttaa käyntiin kesäkuun lopulla. Metallimusiikin festivaali tuo Suvilahteen joukon kotimaisia ja ulkomaisia suosittuja artisteja. Esiintymässä ovat muun muassa Lamb of God, Amorphis ja Stratovarius.

logo

 

Summer Up 3.7.- 4.7.

Summer Up on Lahdessa järjestettävä Suomen suurin urbaanin musiikin festivaali. Supertähti Nicki Minaj nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa Summer Upin pääesiintyjänä.

 

Summer Upissa nähdään myös yhdysvaltalaisten veljesten Swae Leen ja Slim Jimmyn muodostama rapduo Rae Sremmurd ja monia muita tunnettuja artisteja.

summerup2015
Flow Festival 14.8.-15.8
Flow Festival esittelee musiikkia laajasti vanhan koulun legendoista ajankohtaisiin tulokkaisiin. Musiikin lisäksi festivaali panostaa visuaaliseen taiteeseen ja ravintolaelämyksiin.

 

EV29551_7_870x446

 

 

 

Pipefest 23.7- 25.7

Pipefest on vuosittain Himoksella järjestettävä hiphop-musiikkifestifaali. Rap-musiikin lisäksi ohjelmaan kuuluu break dancea, beat boxausta, katukorista ja graffititaidetta.

pipefest

 

Weekend 7.8-8.8

Elekrtonisen musiikin jättitapahtuma Helsingin Kyläsaaressa on taas täällä! Kyseessä on tietenkin nuorten suosima Weekend-festivaali, joka järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa. Se on vuosittain kerännyt yli 40 000 kävijää, joten tuttuja tapaa varmasti. Tämän vuoden teema on Super Digital Edition, mikä tulee näkymään ennen kaikkea esiintyjien lavashow’ssa. Esiintyjät ovatkin huippuluokkaa: David Guetta, Armin van Buuren, Avicii, Felix Jaehn, Hardwell, Darude, Robin Schulz, Showtek ja Tungevaag & Raaban.

 

weekend

 

 

Avatar photo
Reetta Reijonen