Toukokuun sammakot

Toukokuun sammakot

Koulumme pätevät ja viralliset opettajat ovat inhimillisiä ihmisiä. Heillekin saattaa (erittäin harvoin) sattua virheitä.  Hyve julkaisee ennen kuulumatonta materiaalia anonyymisti lukijoidemme harmaiden päivien piristykseksi. Tässä kuukauden kootut möläytykset, jotka saivat hymyn toimituksen huulille!

”Ennen Afrikassa auraa veti nainen. Nykyään sitä hommaa hoitaa muut eläimet.”

”Miehiin ei voi luottaa.”

”Kotiläksy seuraavalle tunnille: tytöt opettelee kuiskaamaan.

[vakavasti] ”Kuiskaaminen on hirveen tärkee asia.”

”Mä oon ihmetellykki et mihi siellä matikantunnilla oikeen keskitytään ni näköjään mun huollettuihin kynsiin.”

”Miehet ja täit on aika lähellä toisiaan [miettii] ja niin on kai naiset ja hanhetkin…”

”Jos et käytä päätä mihinkään, voit yhtä hyvin leikata sen pois!”

”Mä yks päivä matkin kotona hefferiä ja mun mies sano et ei mun tarvii matkii ku mä oon se muutenki.”

”Kun Wilmassa lisää oppilaita kursseille, pitää painaa kohdasta ’lisää valitut’. Tulee aina jumalallinen olo kuin Jumala olisi valinnut nämä oppilaat.”

”Ranska on valtiona kieltänyt naisten pukeutumisen.”

”Minä ammun jokaisen, joka poistuu ennen pääministeriä” (loppujen lopuksi kaikki poistuvat ennen pääministeriä)

Avatar photo
Toimitus

Lehden intohimoinen toimitus suhtautuu uusiin ideoihin ja kokousnaposteltaviin hyeenamaisella innokkuudella. Toimituksen to-do-listalla ovat Helsingin Sanomien levikin ohittaminen ja maailmanrauhan palauttaminen.