Syksyn horoskoopit

Syksyn horoskoopit

horoskoopit-576x382

Kauris

Kauris on suunnitellut tulevan syksynsä täyteen erilaisia kohtaamisia uusien ihmisten kanssa. Kauriiseen tutustuminen on koeviikon aikaan erityisen helppoa, sillä hän on silloin erityisen avun tarpeessa.

Vesimies

Vesimiehen syksyyn kuuluvat erityisesti romanttiset kynttiläillalliset oman kultansa kanssa. Vesimiehen kannattaa olla erityisen varovainen uusien ihmisten lähestymisille koeviikon alussa.

Kalat

Kalojen kannattaa olla varuillaan etenkin suurten selkävesien lähistöllä. Nimittäin näillä paikoilla puhaltaa kova vastatuuli, mikä saattaa vaikeuttaa matkantekoasi. Vaikka lajitoveri ehdottaisi jotain suurta, kannattaa siihen suhtautua  erityisen positiivisesti.

Oinas

Oinaan syksyyn kuuluu aivan hillitöntä lukemista ja kokeisiin pänttäämistä. Tämä kuitenkin palkitaan viimeistään jouluna. Oinaan kannattaa pitää silmänsä erityisen hyvin auki toisen jakson puolessa välissä, nimittäin joku on iskenyt silmänsä sinuun kiinni.

Härkä

Härästä saattaa tuntua siltä, että joku työntäisi hänelle takaa vauhtia elämään. Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että härkä on mennyt liian kauan jarru pohjassa. Saatat hetkellisesti hermostua asiasta mutta lopulta tajuat, että sinulle on tehty karhunpalvelus.

Rapu

Tämä on selvästi sinun kuukautesi! Olet iloinen, hauska ja toimelias. Koulu sujuu loistavasti. Kaikki asiat ovat nyt hyvin ja voit nauttia elämästäsi hyvillä mielin. Onnenpäivänäsi saat loistavan idean pohtimaasi asiaan. Sinulle on tulossa melkoinen syksy!

Leijona

Tässä kuussa olet vuoroin innostunut ja vuoroin jalat maassa. Pyri pitämäät jalat maassa hyvinä hetkinä, sillä tässä kuussa mitä tahansa voi tapahtua sinulle. Sinulla on nyt paljon palloja ilmassa, ja olet ehkäpä ottanut osaa liian moneen asiaan. Pyydä ystäviäsi apuun, he auttavat.

Neitsyt

Kuun alussa joudut keskelle isoa sekamelskaa, joka saattaa tuntua melko ylivoimaiselta. Pääset siitä kuitenkin ylitse, jos laitat asioitasi tärkeysjärjestykseen ja keskityt kaikkeen tekemiseesi.Pyri pysymään rauhallisena vaikeinakin aikoina.

Vaaka

Olet tässä kuussa hieman kipeän oloinen. Flunssan oireet kuitenkin menevät nopeasti ohi ja sen jälkeen pääset taas toimimaan täysillä koulun ja harrastuksien parissa. Loppukuusta tapahtuu jotain, joka vaikuttaa isosti sinuun ja läheisiisi.

Skorpioni

Nyt on rakkautta ilmassa! Tulevan kuun aikana olet melkeinpä jatkuvasti iloinen ja hymysi syy on rakkaus. Ystäväsi saattavat jopa hieman tympääntyä jatkuvaan höpöttelyyn siitä tietystä. Nyt on sinun kuukautesi, joten käy kiinni vain.

Jousimies

Sinulla on tiedossa mukava ja menevä kuukausi. Tekemistä saattaa jopa olla vähän liikaa, mutta tekeminen on kuitenkin sinulle mieleistä, joten se vain nostaa mielialaasi! Muista myös panostaa ystävyyssuhteisiisi, koska ystäväsi pitävät sinut järkevänä!

Avatar photo
Jemina Hyökki

Hyrylän toimipisteessä abina. Suuressa osassa elämää sirkus ja sen tavoitteellinen harrastaminen.