Keväiset horoskoopit

Keväiset horoskoopit

©Paula Tiitta

Kauris
Kauriit tunnetusti villiintyvät keväällä. Pidä sinäkin kinostuskiikarit ylöspäin kohotettuna, sillä muuten saatat törmätä mursuun kirmaillessasi viheriöivillä niityillä. Loikkiminen todellakin kannattaa, mikäli et halua näyttää pallerolta tulevanakin kesänä. Ethän silti innostu liikaa hyppelystä, sillä sosiaaliset suhteet muihin kaurisyksilöihin kannattaa pitää kondiksessa.

Vesimies
Onko ”nyt turvottaa” -lausahdus sinulle tuttu? Vesimiesten uusi hittituote on ruuansulatusrahka. Niitä kannattaa hamstrata nyt, koska vappuna syömäsi tippaleivät turvottavat masusi vappupallon kokoiseksi. Huhtikuun lopussa saat myös iloisia uutisia. Kesätyöpaikasta tärppäsi, ja pääset harjoittamaan unelma-ammattiasi kivireen kiskojana. Selkäsi tulee kuitenkin loppukesästä olemaan kivireen vetämisestä niin muusina, että taidat tarvita henkilökohtaista hierojaa. Samaan hintaan kuuluu happy ending.


Kalat
Oletko jo henkisesti valmistautunut pääsiäisen suureen munajahtiin! Munia on tummia ja vaaleita, suuria ja pieniä. Puhumme siis suklaamunista. Pääsiäispupu on tainnut villiintyä tänä vuonna ja jakelee anteliaasti munia eri puolella maata. Pidä siis silmät auki ja saatat löytää oikean aarteen! Pupun koriin on kuitenkin sujahtanut myös pahanmakuisia röllimunia, välttele niitä!

Oinas
Meniväthän ylppärisi penkin alle? Niin arvelimmekin. Tähän auttaa vain yksi asia: liity Valon lahkoon! Ainut oikea tie on valon kautta. Ei ilon, vaan valon. Johtajamme saattaa olla toisinaan hieman sekavan oloinen. Hän on ainut ihminen maailmassa, joka osaa kouluttaa oppivaisia pullonkauladelfiinejä. Pullonkauladelfiinit osaavat tepsuttaa evillään ja esittää etevästi butleria. Frakki korostaa niiden silmien väriä. Et tule pettymään. Valon kautta!

Härkä
Erehdyitkö liittymään Valon lahkoon? Niin arvelimmekin. Vaikka Raamatussa sanotaan, että hän joka on täydellinen heittäköön ensimmäisen kiven, olemme tulleet siihen tulokseen, että sinun kohdallasi voidaan tehdä poikkeus. Heitä yksi päähäsi, kiitos. Vaikka turkulaiset yrittävät värvätä kiihkeästi nuoria tosiuskovaisia joukkoihinsa, pysythän poissa tuosta Suomen pimeimmästä kolkasta.

Kaksoset
Kevät on tullut, ja mustikat kukkivat jo. No eivät oikeasti, huijasimme. Yritä elää koko kevät ensimmäiseen kesätyöpalkkaan asti omavaraistaloudessa, sillä tilisi tase on pahasti miinuksella. Nuudeleista tulee parhaita ystäviäsi nälän hetkellä. Myöskään mursun ihra ei ole kovin kallista, ja siitä saa mainiosti makua nuudeloisiin.

Rapu
Simasäpinät ovat käynnissä ja kännissä taas. Sääli, että olet alaikäinen ja joudut tyytymään oikean siman sijasta lasten mehusimaan ja säpinät jäävät kokematta.  Muista, että itse tehty sima ei ole vaihtoehto sen karmean maun vuoksi. Jos kuitenkin jostain syystä päädyt tekemään itse simasi, muista, että se on valmista vasta, kun rusinat nousevat pintaan. Tosi kuin sima!

Leijona
Kaikki toverisi vanhenevat silmissä, mutta sinä pysyt ikinuorena. Tai ainakin ikilapsellisena. Kavereiden vanheneminen ei ole halpaa eikä maksaa säästävää puuhaa. Muista siis uhrata pakanajumalillesi lampaan maksa vähintään kahdesti viikossa, jotta omasi säästyy jumalien vihalta. Jos lahjaideat tuntuvat loppuvan, tässä olisi yksi hyvä: säilötty siansilmä lasipurkissa. Toverisi on varmasti iloinen.

Neitsyt
Kasvojen vääntely pitää rypyt kurissa, ja pulla päivässä luut piilossa. Tähän totuuteen kannattaa luottaa, sillä se on todellakin totuus. Mamelukit uivat suolamerissä kaivaten maanpäällisiä lukkitovereitaan. Onneksi on myös vesilukkeja, joten mamelukit voivat tyydyttää kaipauksensa syömällä ne. Syöminen tunnetusti auttaa suruun. Tämä on kiintiösekoiluhoroskooppi, joka johtuu liian lyhyistä yöunista ja koeviikosta.

Vaaka
Puntaroitko kaikkia asioita todella tarkkaan ennen päätöksiä? Se johtuu siitä että olet vaaka. Punnitset usein myös ihmisiä heidän talloessaan päällesi säälimättä. Olet tossuveikoista tossukoin, ja siinä ei ole mitään pahaa. Ainakaan niiden muiden ihmisten mielestä. Olet nainen keittiössä, vaikka oletkin mies. Kukallinen essu ja tiskihansikkaat kuuluvat päivittäiseen asukokonaisuuteesi. Onneksi lämmin hella lämmittää sieluasi, samoin tekemäsi ruoka.

Skorpioni
Teit viisaan teon ja ostit älytelevision kotiisi. Nyt sinulla on muutakin juttuseuraa kuin kaksikymmentä kissaasi. Älytelevisiosi on kuitenkin pahis, ja se pyrkii valtaamaan maailman muuntautumalla yhdeksi kissoistasi. Alkaa kissojen maailmanvalloitus, jossa rotat ja muutkaan pikkunilviäiset eivät ole turvassa. Sinut lasketaan pikkunilviäisten joukkoon, joten pakene vielä kun voit!

Jousimies
Podetko edelleen dagen efteriä wanhojen jatkojen tai abiristeilyn seurauksena? Me emme, sillä ennustajat eivät kärsi maallisista vaivoista. Olymposvuoren oraakkeleilla on tunnetusti teräksinen maksa, joka polttaa helposti rotanmyrkynkin. Vain treenaamalla voit tulla jumalankaltaiseksi ja unohtaa niinkin vaivaiset huolet kuin surkean olon seuraavana aamuna. Oraakkelitkaan eivät kuitenkaan ole immuuneja suklaan maallisille houkutuksille. Suklaamunatkin kelpaavat.

Venla Lindström

Toisen vuoden opiskelija, jonka harrastuksiin kuuluu tähtien tutkiskelu sekä horoskooppien kirjoittaminen Hyveeseen. Ilmentää korrektimpaa puoltaan lukemalla intohimoisesti Helsingin Sanomia. Ei voisi elää ilman suklaata ja kahvia.