Päättömät kaamoskoopit

Päättömät kaamoskoopit

©Paula Tiitta

Kauris
Yltymätön ruokahalusi vain kasvaa, kun pistelet poskeesi kiinalaisen jos toisenkin, mutta et vain tule täyteen. Mursuillakaan ei ole vastaavaa tyhjää aukkoa siellä, missä mahalaukun kuuluisi sijaita. Toisilla kauristovereilla tätä tosin saattaa esiintyä. Ehdotamme silakkasyöminkejä, sillä niitä ei pohjatonkaan maha kovin kauaa kestä.

Vesimies
Tuntuuko siltä, että joulun kiireet pökkivät ahteriasi ja kovasti! Kipuun ei auta tehokkainkaan kylmägeeli, saatikka sitten ne useat konvehtirasiat, joita olet popsinut. Joulupukin sählätessä lahjojen kanssa on sinun aika pistää infrapunasauna päälle ja antaa jo kertyneen selluliitin sulaa.

Kalat
Lammet ovat jäässä, samoin verkkosi. Kannattaa siirtyä Korvatunturille potemaan kalastuskrapulaa, sillä riisipuuro ja tonttutytöt ovat tunnetusti paras lääke dagen efteriin. Toivotaan kuitenkin, ettei Korvatunturilla vaani samanlainen yllätys kuin elokuvassa Rare Exports, sillä alastomat tonttumiehet tuskin auttavat helpottamaan tukalaa oloasi.

Oinas
Joulutorttusesonki on kuumimmillaan, etkä malttaisi poistua keittiöstä. Pahat remonttireiskat kuitenkin päättävät sisustaa keittiönne uuteen uskoon, eikä tässä auta vaikka sitoisit itsesi kettingeillä jääkaappiin kuten vanha kunnon JääkaappiPeace aktivisti ikään. Varo, tai löydät itsesi Pietarista.

Härkä
Muistathan, että Intiassa lehmä on pyhä elikko, joten niiden päälle ei sovi ajaa, eikä harrastaa minkään näköistä haureutta niiden kanssa. Hillitse mieslehmän vaistojasi. Jos tämä ei onnistu, kannattaa varata perisuomalainen thai-hieronta, jonka lopussa saattaa odottaa jos minkämoinen happy ending. Emme tosin mene takuuseen tästä. Yrittänyttä ei laiteta.

Kaksoset
Uppoudut kuuntelemaan Michael Bublén uusimpia hittejä – jotka paljastuvat #muuten joululauluiksi – niin suurella sydämellä, että käsilaukkusi ryöstetään. Tämähän ei muuten haittaisi, mutta et miehenä uskalla mennä tekemään poliisille rikosilmoitusta pinkistä Longchampistasi. Toivotaan, että pukki tuo risujen sijasta uuden laukun.

Rapu
Koet kotona IKEAn insinöörityön taidonnäytteitä kootessasi valaistumisen tulevaisuuden suunnitelmiesi suhteen. Tämä aukko korkeampiin voimiin kuitenkin sulkeutuu, kun onnekkaasti napautat peukaloasi vasaralla suuren hämmennyksen vallassa. Varaa aika manaajalle ja pyydä häntä ennustamaan kristallipallosta tulevan viikon ruokalista. Voit myös katsoa sen Wilmasta, jos olet tylsä ihminen.

Leijona
Jouluostoksilla ärjähdät kassaneidille ja saat tämän seurauksena vartijat perääsi. Vartijoiden onneksi olet jo etukäteen harjoitellut joulun ruokamaratonia varten, ja körmyt nappaavat sinut alta aikayksikön ilman sen suurempia ponnistuksia. Päätät kuitenkin vielä hieman pyristellä kuin kala lammikossa vastaan ja saat tämän takia tehdä lähempää tuttavuutta, ei niinkään suklaakalenteriin, vaan kunnon niskalenkkiin.

Neitsyt
Yritä pitää ne kuuluisat kymmenen mirriäsi kurissa, sillä naapurit eivät arvosta jatkuvaa vonkunaa, joka asunnostasi kuuluu aina iltayhdeksän jälkeen. Kissasi eivät kuitenkaan vedä vertoja sille yläkerran puumalle, joka vetää pantterikuvioidut legginsit jalkaan aina perjantaisin. Naapurin koiraeläimien, miksei isäntienkin, kannattaa olla varuillaan. Kurrnau!

Vaaka
Eksyt lumentulon myötä laskettelurinteeseen ensimmäistä kertaa elämässäsi. Päätät ylittää itsesi ja samalla näyttää muille rinteessä olijoille, kuka on boss. Lähdet siis laskemaan koko laskettelukeskuksen jyrkintä mäkeä. Emme halua spoilata tätä suurta seikkailua, mutta sen lopussa sinut tullaan poimimaan helikopterilla mäen alla nököttävän kahvilan katolta. Siinä sitä on vasta miettimistä.

Skorpioni
Olet tänä vuonna ollut varsinainen yli-ihminen ja hoitanut kaikki joululahjaostoksesi (kerrankin) ajoissa. Emme tosin ole varmoja, kuinka paljon toverisi arvostavat ajatustasi piparin makuisesta perunalaatikosta. Ja he tuskin haluavat tietää tämän erikoisen makuyhdistelmän syntymisestä, saatikka siitä, mistä laatikko on todellisuudessa saanut makunsa. Ota nyt hyvä ihminen ne tuotteesi pois sieltä äässmarketin hyllyltä, ennen kuin joku kuolee herpekseen.

Jousimies
Olet päättänyt liittyä teenlipittäjien kerhoon. Kysyitkö ihan tosissasi, että ai mihin? No ei ole pakko, tämä oli vain tähdistä ennustettu tulevaisuutesi. Voit myös jäädä kotiin mätänemään aivan kuin se valaanrasvapurkki sänkysi alla.  Kyllä, sieltä se etova haju lähtee.

Avatar photo
Peppi Pietarinen

Lukion toisen vuosiluokan kanssa painiva toimittaja, joka on tunnettu merimiessolmuistaan partiossa. Karkkipäivisin tykkää suklaasta. Vannoutunut astronomi ja horoskooppien kirjoittelija. Ikuisiin Youtube- suosikkeihin kuuluu #DancePonyDance !