Melko hyveellinen rakkaushoroskooppi

Melko hyveellinen rakkaushoroskooppi

©Paula Tiitta

Kauris
Rakkaudesta se Kauriskin potkii, mutta pidä varasi, ettei Venuksen kolmiossa esiintyvä Leijona tule ja tuhoa unelmiasi. Pidä työt ja rakkaus erillään, mutta älä anna toisen niistä viedä liikaa aikaasi.

Vesimies
Sydänsurut tarttuvat verkkoihisi ja Marsin tähtikuviossa esiintyvä Rapu puree loputkin merrat poikki. Eiköhän kannata luottaa ihan perinteiseen ja laittaa uutta matoa koukkuun. Tammikuussa syntyneillä voi joku Kala iskeä.

Kalat
Tykkäät parveilla suurissa kaveriporukoissa, mutta olisiko aika poiketa joukosta. Vain erottumalla voi saavuttaa lopulta todellisen rakkauden. Helmikuussa syntyneillä on suuri vaara joutua koukkuun – rakkauteen ehkä Vesimiehen tai -naisen kanssa.

Oinas
Lauhkeutesi yllättää muut ja jäät paitsioon muussakin kuin lätkämatsissa kavereittesi kanssa. Nyt pässimäisyyttä jäpäkkyyttä peliin, jottei ihan kuka tahansa tule ja keritse sinua.

Härkä
Laita nyt sonnimaisuutesi peliin, sillä nyt pyyhkii ja hyvin! Flirttisi on iskevää, jos vältät vaarankarikkoja: anoppia, exää, kärttyistä naapuria ja saman sukupuolen vanhaa konservatiiviopettajaa. Nyt kannattaa panna lujaa menemään – tai toisin päin.

Kaksoset
Kevättä on rinnassa jos toisessakin. Rakkaus pilkistää joka nurkan takaa, mutta kannattaa miettiä, mihin nurkkaan kurkistaa. Jos hyvin käy, saatat löytää kumppaniksi melkein kaksoisolentosi. Muista kuitenkin, että ahneella on vähän erilainen loppu, joten älä kurkista kahden nurkan taakse.

Rapu
Auts! Nyt sattuu ja pahasti – nimittäin läheisiäsi. Menneisyys kiukuttaa eikä rakkaus oveen kolkuta. Olisiko nyt aika pitää sakset ja muut teräaseet piilossa, ettei vakavampia satu.

Leijona
Nälkä on hirmuinen, mutta älä ahmi liian ahnaasti. Liiallisella sitoutumisella aiheutat vain vatsahaavoja ja sydänsuruja itsellesi ja kumppanillesi. Nyt kannattaa pitää matalaa profiilia. Säästä kiimasi mieluummin kevään jääkiekon MM-kisoihin.

Neitsyt
Helmikuu kuuluu onnen kuukausiisi, ja ystävyytesi syvenee.
Saattaakin olla, että horoskooppimerkkisi nimi pitäisi vaihtaa…
Muista kumi!

Vaaka
Nyt täytyy tasapainoilla joko ystävyyden tai rakkauden välillä. Rakkaus saattaa vaikuttaa uhkarohkealta hypyltä tuntemattomaan, mutta toisaalta pelkkä kaveruus jää jälkikäteen harmittamaan. Nyt punnitaan vaa’an puntarointitaidot.

Skorpioni
Tapaat pitkän tumman komean miehen.
Oikeasti.
Juuri muuta rakkautta ei tällä ajanjaksolla Skorpioneille valitettavasti suoda.

Jousimies
Nyt Amorin nuolesi osuvat tauluun, sillä lähetät rakkautta kaikkialle missä liikut. Muista myös rakastaa itseäsi, vaikka kaikki ei aina luonnistuisikaan. Joskus kannattaa ottaa se nuoli omaankin polveen.

Avatar photo
Joona Kosloff

Lehden ensimmäinen ja pitkäaikainen päätoimittaja, joka tunnetaan myös Hyveen isänä. Inhoaa vieläkin suolakurkkuja hampurilaisen välissä ja yrittää hillitä muroaddiktiotaan aamuisin.