Vanhat keräsivät upean tuloksen talvikahvilallaan

Vanhat keräsivät upean tuloksen talvikahvilallaan

Kuva: Jussi Salonen

Tuusulan lukion Tuusulan toimipisteen Wanhojen tanssi -toimikunta järjesti kahvilan Tuusulanjärvelle. Idea kahvilasta sai alkunsa osittain Tuusulan asukkailta. Näimme Facebookissa useita pyyntöjä kahvilasta. Toimme kahvilan sinne, missä sillä oli kysyntää. 

Kahvila sijaitsi Tuusulanjärvellä luisteluradan reunassa jäällä Fjällbon kohdalla. Toimikunta sai paljon positiivista palautetta kahvilan sijainnista. Sijoitimme kahvilan siten, että jäällä liikkujat pääsevät kahvilaan helposti myös luistimet tai sukset jalassa. Myimme kahvilassa lämmintä kahvia ja mehua, munkkia, makkaraa ja pillimehua. 

Kuva: Siiri Salminen

Kahvilan tarkoituksena oli tuottaa ennen kaikkea iloa asiakkaille ja ulkoilijoilla, mutta myös mahdollistaa Tuusulan lukion ikimuistoiset vanhojen tanssit. Yllätyimme positiivisesti kahvilan suosiosta. Saimme kahvilasta tuottoa enemmän kuin uskalsimme toivoa. Onnistunut kahvila ja lukuissat asiakkaat mahdollistavat meidän ikimuistoiset vanhojen tanssimme. 

Kuva: Siiri Salminen

Iso kiitos kahvilan järjestämisestä kuuluu Tuusulan lukion vapaaehtoisille kakkosille, jotka näkivät vaivaa monena viikonloppuna sääolosuhteista huolimatta omien vanhojen tanssiemme eteen. Tämän lisäksi iso kiitos kuuluu Jussi Saloselle, joka oli korvaamaton apu kahvilan käytännön toteuttamisessa. 

Myös uutistoimittajat huomasivat kahvilamme. Kahvilasta oli juttu Helsingin Sanomissa ja Keski-Uudessamaassa. https://www.hs.fi/kaupunki/tuusula/art-2000008538261.html https://www.keski-uusimaa.fi/paikalliset/4440348

Iiris Jussila