Vappuhoroskoopit

Vappuhoroskoopit

horoskoopit-576x382

 

Kauris

Vappusi tulee olemaan täynnä vilskettä ja vipinää. Viime vappu ei ehkä ollut paras mahdollinen, mutta tänä vuonna asia on päinvastoin. Vappusi sisältää paljon ystäviä ja hauskanpitoa!

 

Vesimies

Vappusi on rauhallinen. Haluat viettää vappuasi rauhaisassa ympäristössä läheisimpien ystäviesi kanssa. Simaa virtaa ja munkkeja katoaa!

 

Kalat

Haluat viettää unohtumattoman vapun. Odotuksesi toteutuvat, mutta hieman epätoivotulla tavalla. Suunnitelmissa on jotain suurta, mutta suunnitelmat ovat paisuneet niin suuriksi, että ulkopuolinen tekijä tulee pysäyttämään vappuhulinasi.

 

Oinas

Sinulla ei ole onnipotkinut viime aikoina, mutta onneksi vappuna onnesi kääntyy! Sinulla ei ole varsinaisia suunnitelmia vapuksi, mutta jotain odottamatonta tapahtuu, ja sinut vedetään mukaan hulinoihin. Vappusi on erilainen kuin ennen, mutta sitäkin mahtavampi!

 

Neitsyt

Olet ollut todella kiireinen viime aikoina, joten et ole ehtinyt suunnitella mitään vapuksi. Ilman sen ihmeellisimpiä suunnitelmia vietät täysin normaalin ja rauhallisen vapun ystäviesi sekä perheesi kesken.

 

Vaaka

Vappusi on täynnä ristiriitaisia tunteita. Vappu alkoi hyvissä merkeissä, mutta illan edetessä meno suistuu raiteilta. Vappusi sisältää hauskoja hetkiä, mutta varaudu myös negatiivisen ilmapiirin saapumiseen. Negatiivisen ilmapiirin kaikottua ilta päättyy hyvissä merkeissä.

 

Skorpioni

Olet hieman ujo luonteeltasi, eikä sinulla siksi ole sen kummoisempia suunnitelmia vapusi. Vietät onnistuneen vapun. Ohjelmaan kuuluu hyviä hetkiä perheen kesken sekä hauskoja hetkiä ystäviesi kanssa.

 

Jousimies

Et ole suunnitellut mitään vapuksi. Pienessä paniikissa mietit ”Mitä sitä sitten tekisi vappuna?” Ole huoleti! Anna ajan kulua, sillä sinulla tulee olemaan odottamattomia hetkia ja paljon yllätyksiä! Et ole suunnitellut mitään, mutta joku muu on.

 

Härkä

Olet ollut pahantuulinen viime aikoina, joten olet päättänyt, että vappusi tulee olemaan todella hauska. Suunnitelmasi onnistuu, mutta turhankin tarkan suunnittelun seurauksena et ole muistanut kysyä ystäviltäsi, mitä he haluaisivat tehdä. Vappusi on hauska, mutta se on parempi, kun otat toisten ajatukset huomioon.

 

Kaksoset

Sinua on onnistanut viime aikoina ihan urakalla! Hyvä onnesi tulee jatkumaan myös vappuna. Vappusi on riemukas ja täynnä iloa!

 

Rapu

Vietät vapun lähimmäistesi kanssa. Ilta on rauhaisa ja nauru raikaa. Vappuna on aika löystää viimeaikaiset kireydet ja pitää hauskaa oikein urakalla!

 

Leijona

Olet ollut viime aikoina todella avulias apua tarvitseville, ja se palkitaan! Vappusi on unohtumaton ja täynnä iloa ja naurua! Vietät vapun parhaiden ystäviesi kanssa.

Riina Härkönen