Uusia tuulia liikuntaan!

Uusia tuulia liikuntaan!

Olemme saaneet lukiollemme uusia yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat monipuolisemman liikuntatoiminnan koulupäivän aikana. Uusien yhteistyökumppaneidemme ansiosta lukiomme opiskelijat pääsevät nykyään myös Tuusulan uimahalliin ja urheilukeskuksen Tenniskeskukseen hakemaan virkistystä koulupäiväänsä. Olemme saaneet myös viikon päätteeksi rentouttavan ja virkistävän joogatauon, joka järjestetään lähes joka perjantai. 

Olet saattanut kuulla, että lukiomme on jo jonkin aikaa tehnyt yhteistyötä kuntosali Viva Wellness Clubin ja Training Clubin kanssa. Tähän diiliin kuuluu opiskelijoiden pääsy kuntoilemaan vain eurolla per kerta. Koulu maksaa loput kustannukset salilla käynnistä, joten kannattaa muistaa tämä edullinen mahdollisuus seuraavalla kerralla, kun sinun tekee mieli koulupäiväsi vapaassa välissä päästä vähän liikkumaan. Kuntosalikortin voit käydä hakemassa ja samalla maksamassa kansliassa.

Yksi uusista liikunta mahdollisuuksista on uiminen. Tuusulan lukion opiskelijan on mahdollisuus käydä koulupäivinä Tuusulan uimahallissa hallin aukeamisen ja kello 15 välillä. Uimahalliin pääsy edellyttää, että opiskelija pystyy todistamaan olevansa Tuusulan lukion opiskelija. Todisteeksi kelpaavat muun muassa opiskelijakortti tai opiskelijatodistus, jonka voi hakea kansliasta. Opiskelijat pääsevät uimahalliin ilmaiseksi. (Tähän ei kuulu uimahallin yhteydessä toimiva kuntosali.

Mene uimahallille, kerro, että olet Tuusulan lukiosta ja että olet tullut uimaan. Näytä opiskelijatodistus uimahallin tiskillä työntekijälle. Hän ottaa nimesi ylös, jonka jälkeen olet vapaa pulikoimaan.

Toinen uutuus ,on mahdollisuus mailapelien pelaamiseen Tenniskeskuksessa. Tenniskeskuksessa pystyy pelaamaan muun muassa tennistä, sulkapalloa ja pingistä. Tenniskeskuksen vapaat ajat ovat opiskelijoiden käytössä klo 8 – 15. Pelauskerta on tunnin mittainen ja maksaa euron henkilöltä.

Tuusulan Tenniskeskus

Peliaikoja ei ole tarkoitus varata etukäteen, vaan katsot vapaan ajan Tenniskeskuksen nettisivuilta, Pelituntivaraukset-kohdasta, ja menet vapaana aikana paikan päälle. Muista ottaa opiskelijatodistus mukaasi. Paikan päällä menet tiskille ja kerrot olevasi Tuusulan lukiosta ja tulleesi pelaamaan vapaalle vuorolle. Näytät opiskelijatodistuksesi työntekijälle ja maksat samalla vuorostasi. Hän ottaa nimesi ylös, ja sitten oletkin valmis pelaamaan. (Huomioi, että sinulla tulee ainakin toistaiseksi olla omat pelivälineet mukanasi, mikäli haluat saada pelin pystyyn.)

Farkkujooga on vartin kestävä joogahetki Area 65:ssa. Joogahetki pidetään lähes joka perjantai ruokavälitunnilla klo 11.25 – 11.40. Joogan vetäjänä on pääsääntöisesti koulumme liikunnanopettaja Carita Juvonen.
Tervetulleita ovat kaikki oppilaat kuin opettajatkin ja, kuten nimi jo kertoo, vaatetuksella ei ole niin väliä, eli farkuillakin pärjää vallan mainiosti!

Käytävillä saattaa tulla vastaan tämän näköisiä julisteita muistutuksena joogahetkistä.

Jos sinulla on toiveita uusien yhteistyökumppaneiden suhteen, Liikkuva lukio -ryhmä ottaa ehdotuksia mielellään vastaan!

Avatar photo
Venla Laatunen

Palloa potkiva abi