Kesämuoti 2018!

Kesämuoti 2018!

Kesä odottaa ihan nurkan takana, mutta kuinka pukeutua pitkän ja kylmän villasukkakauden jälkeen? Kesälle 2018 on luotu jo mittavia erilaisia trendikattauksia, joista nyt esitellään muutamia:

Laventeli

Laventeli on kesän trendivärien ehdoton ykkönen. Väri näkyi esimerkiksi Victoria Beckhamin muotinäytöksessä, jossa se taipui aina mekoista jakkupukuihin. Näppärin tapa yhdistää laventeli kesätyyliin on kokeilla väriä vaikkapa muhkeassa neuleessa.

 

Valkoiset farkut

Ota tyyli haltuun valkoisten farkkujen avulla. Niitä on tarjolla tänä kesänä lähes jokaisen merkin valikoimassa, ja voit kokeilla niitä joko suora- tai leveälahkeisina. Etsi etenkin luonnonvalkoiseen taittavia sävyjä, sillä ne näyttävät juuri nyt erityisen ajankohtaisilta. Kruunaa raikas farkkulook muhkealla, raikkaan värisellä paidalla.

 

 

Nahka

Nahka on usein syysmallistojen vakioelementti, mutta tänä vuonna sitä nähtiin poikkeuksellisen paljon myös kevätnäytöksissä. Katutyylitaiturit näyttivät, että kesän hittitakki on nahkatrenssi. Suosi etenkin maanläheisiä värejä, kuten beigeä.

 

Saappaat

Näyttävät saappaat ovat simppelin asun juju. Rohkea printtien käyttö oli yksi tärkeimmistä kesätrendeistä. Kreisikuvioidut buutsit on helppo tapa päivittää luottoasu kesään. Hillitympi pukeutuja voi yhdistää koristeelliset kengät vaikkapa yksiväriseen takkimekkoon.

 

 

Erilaiset korut

Etenkin korvakorut nostattavat suurta suosiotaan tänä kesänä! Näyttävän kokoisissa korvakoruissa on hyvä suosia mahdollisimman minimalistista muotoa. Liian “blingi” luo helposti halvan vaikutelman, eikä yksinkertaineni malli koskaan mene muodista.

 

 

Eipä kuitenkaan unohdeta neuvoa myös vähän miehiä pukeutumisessaan!

Urheiluvaatteet
Sporttivaatteet ovat tulleet jäädäkseen. Kokeile jotain hieman näyttävämpää ja värikkäämpää tavallisiin pieruverkkareihin verrattuna.

 


Värikkäät puvut


Miksi pitäisi valita aina tumma ja yksinkertainen puku? Käyttäkää värejä. Esimerkiksi kirkkaat värit, kuten punainen, ovat hyvä valinta tämän trendin varalle. Mikä näyttäisikään paremmalta päällä kuin puku!

 

Kuvahaun tulos haulle miesten punainen puku

 

Haalarit

Kuten naisillakin, yksinkertaisin ja tyylikkäin vaatekappale tänä vuonna on haalari. Sitä voi yhdistellä vapaasti oman tyylinsä mukaan, eikä asukriisikään pääse yllättämään, kun ylä- ja alaosa on samassa pakkauksessa.

Kuvahaun tulos haulle miesten muoti haalarit

Avatar photo
Maria Mäki-Kuhna

Abiturientti, joka harrastaa ringetteä ja laulamista sekä on energinen ja huumorintajuinen.