Converset jalkaan ja menoksi!

Converset jalkaan ja menoksi!

Kesä alkaa jo lähestyä, ja ilma olla joka päivä yhä lämpimämpi. Tästä syystä monet ovat vaihtaneet kesäisempiin vaatteisiin ja kenkiin.  On kuitenkin yhdet kengät, jotka ovat olleet monilla käytössä niin talvella kuin kesälläkin, ja ne ovat Converset. Nämä suositut kengät ovat aina muodissa ja saavat suosiota yhä enemmän ja enemmän.

Oppilailta löytyi monen värisiä Converseja

Oppilailta löytyi monen värisiä Converseja

[poll id=”17″]
Nyt ensin vähän faktaa Converseista: Kengät on valmistettu ensimmäisen kerran vuonna 1917. Niiden keksijän Chuck Taylorin nimikirjoitus löytyy jokaisen pitkävartisen Converse-kengän nilkasta. Niitä on myyty melkein sadan vuoden aikana yli 800 miljoonaa kappaletta, ja suosio vain kasvaa.

Otimme selvää koulumme oppilailta, kuinka suosittuja kyseiset tennarit todellisuudessa ovat. Koulumme käytävillä kenkien värikirjo hipoo melkein sateenkaaren värejä. Suosituimmat värit ovat ehdottomasti valkoinen ja sininen, mutta myös mustia kenkiä on melko paljon. Hyvin monet oppilaat omistavat enemmän kuin yhdet Converset. Oppilaiden joukossa on myös niitä, jotka eivät omista Converseja lainkaan tai joiden tennarit eivät ole aidot.

Valkoiset Converset ovat hyvin suosittuja koulussamme

Valkoiset Converset ovat hyvin suosittuja koulussamme

Yksi syy Conversejen ylivoimaiseen ja kasvavaan suosioon voi olla, että ne ovat erittäin hyvät jalassa ja niitä saa melkein missä värissä tahansa. Ne ovat myös käyttökelpoiset niin kesällä kuin talvellakin. Suosittelen kuitenkin laittamaan talvella villasukan Conversejen alle. Yksi syy niiden suosioon voi olla niiden hauska ulkonäkö.

Diagrammi

IMG_7865

IMG_7818

IMG_7843

Avatar photo
Vilma Halme

Abi, joka yrittää epätoivoisesti selvitä lukion loppuun. Ei ole pituudella pilattu.