Kenkien kopinaa

Kenkien kopinaa

Uusi vuosi ja uudet tuulet. Nyt on siis aika uuteen tyylijuttuun, joka käsittelee tällä kertaa kenkiä. Olen kulkenut koko viikon pää maata viistäen katsoen käytävillä vastaan tulevien kenkiä. Kenkiä oli todella monen tyylisiä ja näköisiä. Sain kyllä harmikseni ikuistettua vain  murto-osan niistä.

hyve kuvia 004
hyve kuvia 027

Tennarit

Hyvin monella kulkijalla oli jalassaan tennarit, vaikka ilma onkin hyvin kylmä ja kadut ovat liukkaita. Tennarit ovatkin erittäin ajattomat ja sopivat jalkaan niin kesällä kuin talvellakin, ja niillä on mukava kävellä pitkiäkin matkoja.  Varsinkin Converset ovat vuodesta toiseen muodissa. Myös muut merkit ovat suosittuja: Vans, Fred Perry ja Nike.

hyve kuvia 014

Nilkkurit

Nilkkurit ovat myös suosittuja varsinkin talvisäillä. Nilkkureiden kopinaa kuuluukin paljon meidän koulumme käytävillä, ja näinkin niitä paljon käytävillä, mutta sain napattua vain näistä persoonallisista nilkkureista kuvan. Nämä yksilöt tuovat piristystä asuun kuin asuun niiteillään.

hyve kuvia 011

Saappaat

Saappaat ovat erittäin mukavat ja lämpimät talvisilla keleillä, lumikinosten keskellä. Ne myös näyttävät hyviltä ja ovat hyvin asialliset jalkineet.

hyve kuvia 029

hyve kuvia 009

Kiilakorkoiset nilkkurit

Kiilakorkoiset nilkkurit ovat tulleet taas suosioon, ja siksi päätinkin mainita ne erikseen. Niillä on paljon mukavampi kävellä kuin piikkikorkoisilla kengillä. Ne näyttävät kivoilta ja käyvät niin farkkujen kuin hameenkin kanssa.

Vielä jäi monet mainitsemisen arvoiset kengät esittelemättä esimerkiksi Uggit, jotka ovat olleet hyvin suosittuja viime ja tänä vuonna.

Avatar photo
Vilma Halme

Abi, joka yrittää epätoivoisesti selvitä lukion loppuun. Ei ole pituudella pilattu.