Trendien tahtiin

Trendien tahtiin

Printit, kimalteet, neonvärit ja pitsit ovat tämän kevään trendejä. Iloisia, pastellista neonväreihin asti olevia vaateyhdistelmiä näkee keväällä 2012 joka puolella ympärillään.

Kuoseissa on tärkeintä niiden värikkyys ja silmiinpistävyys. Tämän kevään trendivaatteissa et jää ohikulkijoilta huomaamatta.

Printtikuvioissa on paljon geometrisia kuvioita sekä kukkia ja hedelmiä. Nämä värikkäät printit tuovat Suomen kaduille hieman ”Havaiji-tunnelmaa”. Kevään trendeihin kuuluvat myös eri printeistä kootut asukokonaisuudet.

Tennarit ovat aina trendikkäät, mutta tänä keväänä melkeinpä jokainen muotitalo on ottanut ne valikoimaansa.

Sporttisuus on jälleen ”in”. Värikkäät verkkarit tulisi jokaisen urheilullisen ihmisen hankkia.

Rockabilly on noussut taas pinnalle kera isojen kellohameiden, kapeiden kynähameiden ja korkean vyötärön tuoden hienostuneisuutta katumuotiin. Pehmeät olkalinjat ja kaventuvat hihat ovat myös muodissa.

Yllättäen moni suunnittelija on valinnut pitsin materiaalikseen. Erityisesti valkoinen pitsi on ollut suosiossa.

”Bling Bling” on jälleen muodissa, eikä kimalluksen käyttäminen rajoitu vain juhlimiseen, vaan jokapäiväiseen arkipäivään voi nyt lisätä asteen kimalletta. Tulossa on siis kiiltävä kevät.

Neonvärit ovat joka puolella! Jos pidät eriväristen vaatteiden yhdistelemisestä (esim. sininen paita ja pinkit housut), olet tämän kevään trendimimmi. Neonvärit sopivat parhaiten vaaleiden ja luonnonläheisten värien kanssa, mutta niitä näkee myös paljon tehosteväreinä tuomassa eloa tylsänharmaaseen vaatteeseen. Neonvärit ovat levinneet myös koruihin, jotka ovat tänä keväänä todella isoja ja näyttäviä.

Ensi kesän aurinkolasit suojaavat silmiämme ruskean, harmaan, violetin ja sinisen eri sävyissä. Ray Banin mallistosta löytyy laseja syötävän makeista pastellisävyistä räikeän punaisiin ja mustiin ja valkoisiin kehyksiin.

Avatar photo
Anna Lindfors

Tempperamenttinen piiloblondi ,kielimiehiä, mutta matikassa x:t hukassa, hussu hassuttelija abikolumnisti, joka kamppailee elämänsä kanssa, päivästä toiseen täysillä eläen ja maailmanmenoa ihmetellen.