Käytäväuskottavaa tyyliä

Käytäväuskottavaa tyyliä

Petri Raijas Petri Raijas

Mikä innoittaa tyyliäsi?

– Skinheadit ja K-Citymarket. [naurua]

Petri on yksi koulumme erottuvimmista pojista pukeutumisensa vuoksi. Hänen päältään on bongattu myös matala silinterihattu ja gogglesit eli ”kakkulat” ja mustat metsästyskumisaappaat – K-Citymarketista, tietenkin.

 

 

 

 

 

Oskari Mantere Oskari Mantere

Paljonko kulutat rahaa vaatteisiin kuukaudessa?

– Emmä kuukaudesta tiedä, mutta suurin piirtein 100 euroa vuodessa.

Oskari on selvästi tämän (menneen) talven muotiguru mustien, kaapumaisten housujensa kera, sillä ensi kesän kuumaksi hitiksi ennustetaan 80-luvulta tuttuja pitkiä, leveälahkeisia housuja. Oskari tosin kertoi omiensa olevan karateasun housut ja pitävänsä niitä myös koulussa, koska ne ovat niin mukavat jalassa.

 

 

 

 

Marika Huhta Marika Huhta

Seuraatko mitään blogeja, millaisia?

– Välillä joo, kaikenlaisia erilaisia lifestyle- ja tyyliblogeja.

Hanna Toivonen