Lukion odotetuin päivä, ihanat Wanhojen tanssit 2018

Lukion odotetuin päivä, ihanat Wanhojen tanssit 2018

On wanhojen päivän aamu. Tätä on odotettu. Kamala stressi ja harjoitukset ovat vihdoin tulleet tiensä päähän ja h-hetki koittaa pian. Osalla aamu alkoi penkkareilla varustetulla koulupäivällä, osa jäi jo aamulla kotiin valmistautumaan iltapäivää varten. Jännitystä oli ilmassa koko päivä, oltiinhan tätä päivää odotettu jo muutama kuukausi.

 

Kaikki olivat laittautuneet hienoiksi tansseja varten! (Kuvassa vasemmalta oikealle: Maria Mäki-Kuhna, Maria Tuononen, Heidi Nguyen, Mia Rosenberg, Ruut Wargh ja Malla Honkonen)

 

Viestiketjut huusivat, kun kaverukset keskenään keskustelivat meikeistä, kampauksista ja mekoista. Millainen kampaus kaverilla oli, ja oliko hänellä tumma vai vaalea silmämeikki? Kaikki olivat ihan täpinöissään, ja valmistautuminen oli pitkä prosessi. Kampaukseen, meikkiin ja mekon pukemiseen meni useita tunteja. Lopputulos oli meillä kaikilla kuitenkin kaiken vaivan arvoinen, ja kaikki olivat hemaisevan upeita.

 

Kuva: Sofia Hjelt

 

Koululle saapuessa huomasi kaikissa pienen jännityksen, jopa viileimmissä opiskelijoissa. Tytöt riensivät heti kameroidensa kera ulos valokuvausprosesseihin ja purkamaan hiukan jännitystä. Ennen tanssia oli vielä yksi harjoitus: kenraali. Viimeisetkin palaset piti hioa kohdalleen.

 

Tanssien jälkeen siirryttiin Wanhojen ruokailuun. Frakit ja mekot pidettiin päällä ruokailussakin.

 

Kenraaliharjoitusten jälkeen osalla oli todella helpottunut fiilis, kun taas osa oli hermoromahduksen partaalla. Kengät hiersivät ja puristivat, ja mekko olikin liian iso tai liian pitkä. Ei auttanut muu kuin äkkiä soittaa äidille ja pyytää tuomaan sakset.

 

Oma tanssi oli menestys! Kuva: Sofia Hjelt

 

Kaikesta huolimatta wanhojen päivä onnistui loistavasti. Kaikilla oli hauskaa ja tanssit sujuivat hyvin. Myös tekniikka ja koristelu oli viimeisen päälle hiottua. Päivä jäi varmasti upeaksi muistoksi osallistuneille, ja kova työ todellakin palkittiin. Kiitos siis jokaiselle, joka osallistui Hyrylän wanhoihin tansseihin keväällä 2018!

 

Wanhat 2018. Kuva: Sofia Hjelt

 

Kuvassa näkyvät tunnelmat viimeisen tanssin päätyttyä! Kuva: Sofia Hjelt

Avatar photo
Malla Honkonen

Lukion abivuoden opiskelija ja Hyve-lehden päätoimittaja. Sosiaalinen ilopilleri, joka rakastaa matkustelua, auringonpaistetta, huonoja vitsejä ja musiikin fiilistelyä. (Ja lisäksi on myöhässä aina ja kaikkialta...)