Itsenäisyysjuhlan ja syksyn lakkiaisten tunnelmia

Itsenäisyysjuhlan ja syksyn lakkiaisten tunnelmia

Hyve-Lakkiaiset

Kuvat: ©Joni Oksanen – Onnea uusille ylioppilaille!

Koulussamme juhlittiin perinteikkäästi itsenäisyyspäivää ja lakkiaisia  5.12. 2014. Valmistuvia abiturientteja oli kaiken kaikkiaan 16, joista juhlassa lakitettiin 15. Juhlassa oli paljon yhteislaulua ja erilaisia musiikkiesityksiä.

DSC_3510

Juhla alkoi, kun lippu saapui auditorioon Finlandian soidessa.

Alkujuhlallisuuksien jälkeen vuorossa olivat rehtorimme Seppo Kärpäsen lyhyet ja ytimekkäät tervetuliaset. Kun tervetuliaiset oli sanottu, siirtyi vapauden viestikapula abiturienteilta toisen vuosiluokan opiskelijoille.

DSC_3527

Vapauden viestikapula siirtyi abiturienttien edustajilta Otto Rikalta ja Iida Rekiseltä toisen vuosiluokan edustajille Miiko Piiroiselle ja Erika Tiirikaiselle.

Otto Rikka piti juhlassa puheen uusille ylioppilaille. Hän oli myös kirjoittanut runon, jonka lausui juhlassa. Puheen jälkeen vuorossa oli ensimmäisen vuosiluokan oppilaiden esittämää musiikkia.

DSC_3587

Rehtori piti vielä puheen, ja sitten uudet ylioppilaat saivat lakit päähänsä. Juhla päättyi Gaudeamus Igitur -yhteislauluun ja lipun sekä ylioppilaiden poistumiseen auditoriosta.

Avatar photo
Peppi Pietarinen

Lukion toisen vuosiluokan kanssa painiva toimittaja, joka on tunnettu merimiessolmuistaan partiossa. Karkkipäivisin tykkää suklaasta. Vannoutunut astronomi ja horoskooppien kirjoittelija. Ikuisiin Youtube- suosikkeihin kuuluu #DancePonyDance !