PatoRun!

PatoRun!

Tämän vuoden ykkösluokkalaisten ryhmäytymispäivä järjestettiin koululla ja Kellokoskella PatoRunissa. Päivän aluksi tutorit olivat järjestäneet liikuntasaliin hauskoja leikkejä, kuten köydenvetoa ja norsupalloa. Yhdentoista aikoihin lähdettiin perinteiselle kulttuurikierrokselle busseilla. Pysähdyspaikkoina toimivat Kasarmi, Halosenniemi ja Erkkola.

Päivä huipentui Kellokoskella PatoRun-tapahtumaan aurinkoisen sään, ilmaisen makkaran ja mehun kera.

Juoksukilpailussa kilpaili monta joukkuetta, ja hupisarjassa nähtiin hienoja asuja. Miltei kaikki palkintosijat menivät kuitenkin Kellokosken lukioon, mahtoiko syynä olla kellokoskelainen tuomaristo…

Päivän ainoa voitto Hyrylän lukiolle tuli soutukilpailussa, josta muodostuikin varsinainen näytös. Kisassa nähtiin huikeita soutu-, tai no, uimasuorituksia, ja fiilis nousi kattoon katsojien kannustaessa omia suosikkejaan.

IMG_7408

13A vetää köyttä.

IMG_7423

IMG_7437

IMG_7467

Voittoisa soutujoukkue.

1231589_231533343664876_336329711_n

Tunnelmat soutukisan jälkeen.

Avatar photo
Peppi Pietarinen

Lukion toisen vuosiluokan kanssa painiva toimittaja, joka on tunnettu merimiessolmuistaan partiossa. Karkkipäivisin tykkää suklaasta. Vannoutunut astronomi ja horoskooppien kirjoittelija. Ikuisiin Youtube- suosikkeihin kuuluu #DancePonyDance !