PatoRun!

Tämän vuoden ykkösluokkalaisten ryhmäytymispäivä järjestettiin koululla ja Kellokoskella PatoRunissa. Päivän aluksi tutorit olivat järjestäneet liikuntasaliin hauskoja leikkejä, kuten köydenvetoa ja norsupalloa. Yhdentoista aikoihin lähdettiin perinteiselle kulttuurikierrokselle busseilla. Pysähdyspaikkoina toimivat Kasarmi, Halosenniemi ja Erkkola.

Päivä huipentui Kellokoskella PatoRun-tapahtumaan aurinkoisen sään, ilmaisen makkaran ja mehun kera.

Juoksukilpailussa kilpaili monta joukkuetta, ja hupisarjassa nähtiin hienoja asuja. Miltei kaikki palkintosijat menivät kuitenkin Kellokosken lukioon, mahtoiko syynä olla kellokoskelainen tuomaristo…

Päivän ainoa voitto Hyrylän lukiolle tuli soutukilpailussa, josta muodostuikin varsinainen näytös. Kisassa nähtiin huikeita soutu-, tai no, uimasuorituksia, ja fiilis nousi kattoon katsojien kannustaessa omia suosikkejaan.

IMG_7408
13A vetää köyttä.

IMG_7423

IMG_7437

IMG_7467
Voittoisa soutujoukkue.
1231589_231533343664876_336329711_n
Tunnelmat soutukisan jälkeen.