Tule tutoriksi!

Tule tutoriksi!

Tutor on toisen luokan opiskelija, joka toimii uusien lukiolaisten tukena ja turvana ensimmäisinä koulupäivinä ja -viikkoina. Ensimmäisinä päivinä tutorit esittelevät uusille lukiolaisille koulua ja järjestävät tutustumistilaisuuden, jossa tutustutaan uusiin koulukavereihin erilaisten leikkien avulla. Tutorit ovat myös mukana vuotuisella Tuusulan kulttuurihistoriaa esittelevällä kierroksella ja saattavatpa päästä edustamaan kouluamme koko Tuusulan lukion yhteisiin tapahtumiin. Syksyllä edellisen vuoden tutorit vielä auttavat uusia tutoreita nousemaan tehtäviensä tasalle. Tutor-toiminnasta saa lukiokurssin lisäksi kokemusta tapahtumien järjestämisestä, upean lisän CV:hen ja uusia kavereita.

Tule mukaan!

Haku käynnistyy perjantaina 26.4. Hakemuksia saa nykyisiltä tutoreilta ja kirjastosta.

– Tutor-toiminnan ohjaavat opettajat

Vieraskynä

Vieraskynän tekstejä kirjoittavat muun muassa Hyveen toiminnasta ulkopuoliset opiskelijat, opettajat ja oppilaskunnan hallitus. Voit itsekin tuottaa lehteemme materiaalia esimerkiksi lähettämällä meille mielipidekirjoituksen osoitteeseen vieraskyna@hyvelehti.fi