OPKH: ”Kokeiden palautuspäivät tulevat lukioomme!”

OPKH: ”Kokeiden palautuspäivät tulevat lukioomme!”

Young money cash money. Uudesta hallituksesta poseeraamaan suostuivat rahastonhoitaja Otto Rikka (vas.), puheenjohtaja Sini Pietiläinen ja varapuheenjohtaja Sebastian Karling.

Koulumme aina yhtä aktiivinen ja ihana oppilaskunnan hallitus on keksinyt taas jotain uutta. Olemme päättäneet tuoda kouluumme kokeiden palautuspäivän. Ensimmäinen kokeidenpalautuspäivä on tarkoitus järjestää maanantaina 11.2.2013.

Kokeiden palautuspäivän ideana on jakaa kaikki kokeet tiettynä päivänä, jotta oppilaiden ja opettajien ei tarvitse tuhlata välituntejansa ja kenties hermojansa kokeiden jakamiseen. Käytäntö helpottaisi kaikkien elämää. Käytännössä kokeiden palautuspäivä pidettäisiin 1-2 viikkoa koeviikon loppumisen jälkeen. Sitä ennen kokeita ei jaeta, joten jatkuva kyselyrumba ei raasta kenenkään hermoja.

Aikataulu:

PÄIVÄ ALKAA NORMAALISTI

  9.55-10.20 1. kokeen palautus
10.25-10.45 2. kokeen palautus
10.50-11.10 3. kokeen palautus

RUOKAILU

11.50-12.10 4. kokeen palautus
12.15-12.35 5. kokeen palautus
12.40-13.00 6. kokeen palautus

VÄLITUNTI

13.20-13.40 7. kokeen palautus

PÄIVÄ JATKUU NORMAALISTI

Kokeiden palautuspäivä on mennyt opettajainkokouksessa läpi, joten päivä järjestetään varmasti ainakin yhden kerran. Jos kokeiden palautuspäivä ei toimi, palaamme todennäköisesti takaisin vanhaan järjestelmään.

Koska yritämme tehdä työtä kaikkien koulumme oppilaiden hyväksi, haluammekin kysyä teiltä oppilaskunnan hallituksen ulkopuolisilta henkilöiltä mielipidettänne asiaan. Ryhmänohjauksessa perjantaina 18.1. olisi tarkoitus järjestää pikainen kysely, mutta voitte myös ilmoittaa mielipiteenne esimerkiksi täällä tai suoraan OPKH:n jäsenille. Otamme mielellämme vastaan myös rakentavia tai vähemmän rakentavia neuvoja.

– Hyrylän lukion oppilaskunnan hallitus

Vieraskynä

Vieraskynän tekstejä kirjoittavat muun muassa Hyveen toiminnasta ulkopuoliset opiskelijat, opettajat ja oppilaskunnan hallitus. Voit itsekin tuottaa lehteemme materiaalia esimerkiksi lähettämällä meille mielipidekirjoituksen osoitteeseen vieraskyna@hyvelehti.fi