Barcelona- ja kettukuppi ratsiassa

Barcelona- ja kettukuppi ratsiassa

Kahvikuppiratsian fanaattiset kahvinjuojat ovat taas käyneet häiritsemässä koulumme opettajien välitunteja.

FC Barcelona -kuppi

Ville Aitlahti

”Ootas nyt, pitää miettiä ihan. En muista vuotta, siitä on ehkä viisi vuotta aikaa. Olin syyslomareissulla Barcelonassa Camp Nou -stadionilla, jossa Barcelona pelaa. Sinne menin silloin syyslomalla mun veljen kanssa, ja siellä on sellainen iso Barcelona-museo. Siellä on sellainen älyttömän iso kaksikerroksinen fanikauppa täynnä Barcelonan tuotteita. Tämä on ostettu sieltä. Camp Noulta aito Barcelonan fanikuppi.” Lopuksi Aitlahti toteaa olevansa enemmän koripallomiehiä.

Mikkolan kettukuppi

Salla Mikkola

”Okei, eli mulla on kettukuppi ja sen tarina alkaa itseasiassa kaksi kuppia aikaisemmin. Mä sain mun ystävältä lahjaks sellaisen tosi hienon tähän ammattiin sopivan kupin, sellaisen retrohenkisen kukkokupin, jossa on semmoinen punamustakultainen kukko. Mä olin tosi iloinen siitä kupista, ja se sopii tänne tosin hyvin. Sitten sille kupille kävi niin, että se meni tuhannen sirpaleiks. Ja sitten mä aattelin, että mä tuon sellaisen kupin, joka ei varmasti säry: maailman rumimman, haalistuneimman ja haljenneen kupin. Ja sitten siitä tuli aina mulle paha mieli, kun mä join kahvia siitä. Sitten mä ajattelin, että ei tämäkään nyt ole kovin kivaa, ja sitten ajattelin, että mä tuon sen kettukupin tänne. Kettukupin varsinainen tarina on se, että mä oon saanut sen joskus joulupukilta 2000-luvulla lahjaksi. Se on mun mielestä tosi hieno, ja mä toivon, että se säilyy.”

Avatar photo
Otto Rikka

Lukiomme yleishäsläri, joka toisinaan saattaa saada jopa jotain aikaiseksi. Rakastaa ja vihaa ihmisiä, työtä, politiikkaa ja elämää. Tykkää juoda kahvinsa mustana maidon kanssa.