Jokainen päivä on lahja

Jokainen päivä on lahja

Suomen luonto on mykistävän kaunis, ja siitä voi taidokas valokuvaaja ottaa myös syksyisin henkeäsalpaavan kauniita valokuvia. Viimeisen kuukauden ajan Frederike Hofmann on kuvannut maisemia koulumatkaltaan, ja projektin tulokset ovat nyt kaikkien ihailtavana. Jos aina aamuhämärissä laahustat päivän ensimmäiselle tunnille silmät niin sikkurassa, ettet huomaa ympärilläsi vallitsevaa väriloistoa, tekee Frederike sen puolestasi.

Kysyin lukuvuoden alussa Frederikeltä, miksi hän halusi tulla vaihto-oppilaaksi juuri Suomeen. Hänen vastauksensa oli yksinkertainen:

”Valitsin Suomen maisemien ja luonnon takia. Täällä voin ottaa upeita valokuvia jopa koulumatkallani!”

Ja niin hän myös tekeekin!

IMG_7374

IMG_7366

IMG_7361

Foto0000212

IMG_7404

IMG_7401

IMG_7384

Frederike Hofmann