Mikä on mielipiteesi Donald Trumpista, Outi Kylliäinen?

Mikä on mielipiteesi Donald Trumpista, Outi Kylliäinen?

img_2707


 

1. Miksi halusit olla juuri kemian opettaja?

Ensiksi ajattelin luokanopettajaaa, mutta ehkä se on ihan onnea, että se ei olekaan luokan opettaja. Abivuonna aloin miettimään kemianopettajan uraa Päätökseni ratkaisivat abivuoden kemiantunnit, jotka innostivat minua.
2. Milloin tiesit haluavasi olla opettaja?

Abivuoden keväällä. Se oli yksi niistä vaihtoehdoista, joita halusin opiskella.
3. Oletko koskaan katunut päätöstäsi?

En voi sanoa että olen katunut, mutta hyvä toinen vaihtoehto oli materiaalikemian tutkija, ja sitä minä välillä joskus haikailen. Jos saan jonkun oppilaista opiskelemaan materialikemiaa, se on minulle voitto.
4. Onko työsi raskasta?

Opettajan työ on välillä raskasta, mutta se on myös antoisaa ja vaihtelevaa, mikä tekee työstäni tasapainoista.
5. Minkä koulutuksen olet käynyt?

Opiskelin Turun Yliopistossa kemian laitoksella ja siellä suuntautunut kemian ja matematiikan opettajaksi.
6. Mikä oli keskiarvosi 9.lk päättötodistuksessa?

Noin 8.8.
7. Mikä saa sinut pitämään työstäsi?

Opiskelijat, etenkin kun näkee heidän kehittymistään sekä sen kun he oivaltavat jonkin asian.
8. Kerro ensirakkautesi?

Se oli varmaan se meidän kotikissa, mutta sitä te tuskin kysyitte. Kyllä se on tuo minun nykyinen mieheni, jonka tapasin lukion ykkösellä.         

9. Mikä on mieleenpainuvin kysymys, jonka oppilas on sinulle esittänyt?

Edellisessä koulussani noin 20 vuotta sitten opiskelijamme rupesivat miettimään sen koulun naisopettajista, kuka on virkaiältään vanhin ja sitten taisin sanoa, että se olen varmaankin minä. Oppilaat eivät meinanneet uskoa minua, sillä koulussamme oli minua noin 10-15 vuotta vanhempia opettajia, mutta kun kysyttiin virkaiältään vanhinta opettajaa, niin se olin varmaan minä.’
10. Mitä ajattelet Donald Trumpista?

Hämmentävä. En tiedä, mitä ajattelisin hänen hallintotavastaan. Yllätys oli aika iso.

Avatar photo
Mia Rosenberg