Hyveen uudet päätoimittajat esittäytyvät!

Hyveen uudet päätoimittajat esittäytyvät!

Hei kaikki uudet- ja vanhat lukijat! Me olemme Hyve-lehden uudet päätoimittajat Ellen Koistinaho ja Ilari Hyvärinen. Pääsimme aloittamaan vuoden alussa Hyveen uusina päätoimittajina, kun meidän entinen mahtava päätoimittajamme Iida Leppänen siirtyi pois tehtävästä. Tässä artikkelissa pääsette tutustumaan meihin hiukan.

Moikka! Olen Ellen Koistinaho ja käyn tällä hetkellä lukiomme ensimmäistä luokkaa. Aloitin koulumme verkkolehden päätoimittajana yhdessä Ilarin kanssa näin vuoden alussa. Olen ihmisenä hyvin iloinen, energinen ja positiivinen. 

Tykkään vapaa-ajallani urheilla, käydä töissä ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Näin vuoden alussa pääsin myös aloittamaan uuden “harrastuksen”, nimittäin perustin oman 4H-yrityksen ja odotan jo innolla työntekoa sen parissa. Hyve-lehti on ollut hieno mahdollisuus päästä kehittämään omia kirjoitustaitoja, ja myös sosiaalisen median puolella olen päässyt tekemään videoita, joiden tekeminen on ollut itselleni tutumpaa jo ennestään. Kouluaineista suosikkejani ovat yhteiskuntaoppi, psykologia ja kuvataide. 

Suosittelen lämpimästi liittymään koulumme Hyve-lehden toimitukseen. Hyve-lehdessä pääset tekemään juuri sellaisia artikkeleita ja kirjoituksia kuin itse haluat, myös uudet ideat ovat aina tervetulleita. Kaikki vähänkin innokkaat kirjoittajat tulkaa mukaan!

Olen Ilari Hyvärinen, lukion kakkosvuoden opiskelija ja Hyve-lehden toinen uusi päätoimittaja. Liityin Hyve-lehden toimitukseen ykkösvuoden kevätlukukaudella. Olen aina pitänyt kirjoittamisesta, ja erityisesti uutiset ovat kiinnostaneet minua. Tykkään ilmaista mielipiteitä ja ajatuksiani kirjoittamisen avulla,mikä oli yksi syy siihen, miksi alun perin liityin Hyve-lehden toimitukseen.

Olen sosiaalinen, ja vapaa-ajalla vietän paljon aikaa kavereiden kanssa. Lisäksi harrastan kilpagolfia ja tykkään kestävyysurheilusta. Harrastin ampumahiihtoa monta vuotta, ja olen myös kova penkkiurheilija. Viikonloput menevätkin usein hiihto- tai ampumahiihtokisoja katsellessa.

Yksi haaveammattini on toimittaja, ja koen, että koulun verkkolehden toimituksessa oppii toimittajan työstä paljon. Jos sinulta löytyy kiinnostusta uutisiin, kirjoittamiseen tai mediaan, suosittelen Hyve-lehden toimitukseen liittymistä.

Ellen Koistinaho