Miltä näyttää uudistunut opiskelijakunnan hallitus?

Miltä näyttää uudistunut opiskelijakunnan hallitus?

Joulukuun ensimmäisellä viikolla opiskelijakunnan hallituksen rakenne muuttui, kun hallitus piti äänestyksen vastuutehtävien jaosta. Hallitus sai muun muassa uuden sihteerin ja rahastonhoitajan pesti yhdistyi varapuheenjohtajan kanssa. Samassa kokouksessa hallitus sai uuden jäsenen Lauri Kososen mukaan toimintaan.

Vasemmalla Miika Salopelto ja oikealla Eemi Vaherlehto

Miika Salopelto, puheenjohtaja

Minun tittelini on puheenjohtaja. Tehtäviini kuuluu kokousten puheenjohtaminen ja kaikkien juoksevien asioiden hoitaminen. Olen ollut mukana toiminnassa puolitoista vuotta, josta olen ollut jo puheenjohtajana vuoden. Tämä pesti houkutteli minua, koska olen tykännyt siitä jo vuoden ajan, joten hain toista kautta.

Minulla ei ole varsinaista lempiainetta koulussa, mutta niitä voisivat olla esimerkiksi matematiikka ja yhteiskuntaoppi. Tykkään vapaa-ajalla golfata, valokuvata, maastopyöräillä ja käydä salilla.

Eemi Vaherlehto, varapuheenjohtaja

Tittelini OPKH:ssa on varapuheenjohtaja, ja ihan lukion ekasta päivästä asti olen ollut mukana toiminnassa. Varapuheenjohtajana hoidan samankaltaisia tehtäviä kuin puheenjohtaja ja teemmekin lähes kaiken yhdessä puheenjohtajan kanssa. Pesti houkutteli, koska edellisenä vuonna samassa tehtävässä oli mukavaa ja pääsi tekemään hienoja juttuja. Tämän vuoksi hain uudelle kaudelle.

Vapaa-ajalla ja koulussa kiinnostavat yhteiskunnalliset ja kaupalliset asiat, ja siksi yhteiskuntaoppi on lempiaineeni. Matkustelu ja ihmisten näkeminen on myös mukavaa.

Oskari Ruokolainen

Oskari Ruokolainen, sihteeri

Tittelini on OPKH:n sihteeri, ja tehtäväni on hoitaa kirjanpito. Olen ollut mukana toiminnassa elokuusta 2020 asti. Pesti houkutteli minua, koska halusin saada jonkin tärkeämmän roolin kuin rivijäsen.

Koulussa lempiaineitani ovat varmaan liikunta ja fysiikka. Vapaa-ajalla tykkään hengailla kavereideni kanssa. Käyn myös aktiivisesti salilla ja vietän suuren osan vapaa-ajastani siellä.

Uusin jäsen Lauri Kosonen

Lauri Kosonen, tiedottaja

Olen opiskelijakunnan hallituksen tiedottaja, ja tehtäväni on ilmoittaa asioista tarvittaessa. Aloitin toiminnan tänä vuonna OPKH:ssa. Ystäväni ehdottivat, että tämä rooli sopisi minulle.

Vapaa-ajallani pelaan pesäpalloa. Pelaan Hyvinkäällä B-poikien SM-sarjassa.

Avatar photo
Venla Laatunen

Palloa potkiva abi