Pehmoeläimiä ja vankeja – Penkkarit 2020

Pehmoeläimiä ja vankeja – Penkkarit 2020

Ystävänpäivänä koitti jälleen jokavuotinen abien penkkaripäivä. Päivä oli mitä mahtavin, ja kaikkien abien kasvoilla loistikin valtavia hymyjä. Hupia ja naurua riitti kerrakseen, karkista puhumattakaan! Päivä sisälsi abiruokailun, jossa tietysti opettajat saivat tarjoilla abeille ruuan, tämän jälkeen siirryttiin auditorioon abishow’ta varten, jonka jälkeen abit lähtivät vielä perinteiselle rekka-ajelulle lähikoulujen ohi. Penkkariasuja oli moneen lähtöön, ja huomasi, ettei mielikuvitusta ollut rajoitettu,

Vangit pääsivät viettämään vapaapäivää vankilasta penkkaripäivän kunniaksi.
Nalle Puh ystäviensä kanssa nauttii abigaalasta.
Penkkareissa nähtiin nämä suloiset eläimet.
Myös supernaiset pääsivät tulemaan paikalle.
Penkkaripäivänä nähtiin myös tutuksi tullut Rahapaja-jengi.

Kuvat: Hanna Alanen

Avatar photo
Ronja Schavikin