Uusi lukuvuosi, uudet ajat

Uusi lukuvuosi, uudet ajat

Taas on uusi kouluvuosi lähtenyt käyntiin ja syksyn ylioppilaskirjoituksetkin sekä ensimmäisen jakson päättöviikko lähestyvät kovaa vauhtia!

Tuusulan lukiolla onkin käynnissä muutoksen vuosi, kun tiimilukio on astuneet kehiin! Tiimilukio toimii lukion ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoiden voimalla ja tiimejä on monta Lukion tiimit ovat uusi juttu kaikille opiskelijoille sekä opettajille, ja tämä onkin ensimmäinen vuosi kun tiimit toimivat lukiossamme. Tiimilukion myötä pyritään lisäämään opiskelijoiden osallistuvuutta sekä yhteisöllisyyttä koulussa. Tiimilukio antaa opiskelijoille vastuuta ja tuo uutta kulmaa opiskelun keskelle.

Sen lisäksi olemme saaneet uusia opettajia mukaan joukkoomme. Uusiin opettajiin voit tutustua tulevien opehaastattelujen kautta, jotka löytyvät myös Hyve-lehdestä! 

Myös Hyve-lehti saa hieman uutta muotoa, kun toimittajatiimiimme astuu uusia toimittajia. Tämän lisäksi Hyve-lehden sivuilta saatetaan myös tulevaisuudessa löytää videomateriaalia. Hyve-lehden toimitukseen pääsee vielä mukaan, jos kiinnostusta löytyy! 

Hyven toimitus toivottaa mahtavaa koulun alkua sekä tsemppiä tuleviin kokeisiin!

Avatar photo
Iina Pelander

Iloinen, koiria rakastava lukiolainen, harrastuksena Netflixin ylikulutus! Hyve-lehden toinen päätoimittaja