Uudet päätoimittajat esittäytyvät

Uudet päätoimittajat esittäytyvät

Pian onkin aika jo hyvästellä vanha päätoimittajamme ja laittaa uudet päätoimittajat kehiin! Tänä vuonna Hyve-lehti saakin kaksi uutta päätoimittajaa-. Iinan ja Elmiinan. Meihin uusiin päätoimittajiin pääsee tutustumaan alla olevien esittelyjen kautta.

Vasemmalla Elmiina Mentula, oikealla Iina Pelander

Iina Pelander

Moikka! Olen Iina ja lukiomme tokaluokkalainen. Hyve-lehden toimittajana olen toiminut lukion ensimmäisestä vuodesta lähtien, mutta abien lähtiessä lukulomalle siirryn toiseksi Hyveen päätoimittajista. Olen luonteeltani pirteä ja sosiaalinen, ja usein minut näkee nauramassa tai kertomassa vitsiä!

Olen ollut innostunut kirjoittamisesta ja runoilusta jo monta vuotta, minkä takia päätinkin liittyä Hyveen toimittajakuntaan mukaan. Vapaa-ajalla yleensä kirjoitan paljon, luen kirjoja, käyn töissä ja tapaan kavereitani.

En ole aamuihminen enkä hyvä heräämään, joten useimmat bussimatkat kouluun vietänkin nukkuessa. Koulussa lempiaineitani ovatkin äidinkielen lisäksi englanti, kuvis ja psykologia.

Jos sinua vielä mietityttää Hyve-lehden toimituskuntaan mukaan lähteminen, suosittelen tulemaan kokeilemaan!

Elmiina Mentula

Terve! Olen Elmiina, lukion ensimmäisen vuoden opiskelija ja toinen lehtemme uusista päätoimittajista. Hakeuduin Hyve-lehden toimintaan ensimmäisen jakson aikana oman kiinnostukseni sekä äidinkielen opettajani Minnan rohkaisupuheen seurauksena.

Taipumus kirjoittamiseen ja piirtämiseen ovat kulkeneet mukanani oppilaitoksesta toiseen, ja nyt lukiossa on aivan huippua päästä toteuttamaan ideoita verkkolehdessämme. Siispä toimin Hyveen toimittajana, mutta piirrän myös ajoittain sarjakuvaa Kynä-hahmon elämästä.

Kuvailisin itseäni leppoisaksi ja uteliaaksi taiteen suurkuluttajaksi. Vapaa-aikani koostuukin pitkälti rock-musiikin huudattamisesta, piirtämisestä, lukemisesta ja satunnaisesta runoilusta. Myös urheilu ja eläimet ovat lähellä sydäntäni.

Kuten Iina aikaisemmin mainitsi, toimitus ottaa mielellään vastaan uusia kasvoja. Mikäli kiinnostus heräsi, tervetuloa!

Avatar photo
Iina Pelander

Iloinen, koiria rakastava lukiolainen, harrastuksena Netflixin ylikulutus! Hyve-lehden toinen päätoimittaja