Anthony Davisin siirto New Orleans Pelicansista

Anthony Davisin siirto New Orleans Pelicansista

NBA-supertähti Anthony Davis on pyytänyt seuraltaan siirtoa säännöllisesti voittavaan joukkueeseen, jolla on mahdollisuus mestaruuteen. Davisin seura New Orleans Pelicans on hetkellä läntisen konferenssin sijalla 13.

Organisaatio on vahvistanut, että Davis on ilmoittanut haluavansa lähteä. Seura myös ilmoitti, että tekee kaupan oman aikataulunsa mukaan ja haluaa kaupan olevan hyödyllinen itselleen.

Davisin sopimus ulottuu kesään 2020 asti, mutta hän on sanonut, että haluaa tulla kaupatuksi ennen sitä. Huhujen mukaan Davisin perässä olisivat ainakin Los Angeles Lakers, Boston Celtics, Milwaukee Bucks ja New York Knicks.

Uskon, että näistä kaikista Los Angeles on Davisin todennäköisin päätepiste. Heillä on tarvittavat palaset antavat kaupassa New Orleans Pelicansille saadakseen Davisin. Huhujen mukaan tarjoukseen kuuluisivat Lonzo Ball, Brandon Ingram, Kyle Kuzma, Ivica Zubac sekä Lakersin ensimmäinen kierroksen varausvuoro.

Tämän lisäksi on myös huhuttu, että Davis pitäisi kaikkia muita seuroja yhden vuoden stoppeina paitsi Lakersiä. Davisin manageri toimii myös todennäköisesti NBA:n parhaan pelaajan ja Lakersin supertähden LeBron Jamesin managerina.

25-vuotias Davis oli New Orleans Pelicansin ensimmäisen kierroksen ensimmäinen varaus vuonna 2012 ja on pelannut koko uransa siellä ja saavuttanut pudotuspelit vain kaksi kertaa. Davisin keskiarvot tällä kaudella ovat 29,3 pistettä/peli, 13,3 levypalloa/peli ja 4,4 syöttöä/peli.

Kim-Mikael Pulkkinen