Syksyn tulo – uusi aika!

Syksyn tulo – uusi aika!

Kuuma kesä on vaihtunut pois tieltä ja tehnyt tilaa syksylle. Vihdoin! Lehdet putoilevat jo puista, ja maa on värjätty oransseilla ja punaisilla lehdillä. Monien mielestä varmasti syksy on ihanaa aikaa, mutta joistakin se luultavasti tuntuu kauhealta ajatukselta. Syksyllä luovuus ja kynttilöiden lämpö hehkuu joka puolelta! Syyssateet ovat myös alkaneet runsaina. On siis aika napata villasukat jalkaan, laittaa Spotifyn Autumn Leaves -soittolista päälle ja juoda kuumaa kaakaota kirjaa lukiessa. Mikäpä olisi sen parempaa?

 

Nyt on myös hyvä aika lähteä kiertämään kahviloita perheen tai ystävien kanssa! Kahvilat ovat tunnelmallisia paikkoja syksyn aikaan. Hyvä seura ja kahvi tuovat varmasti hymyn päivään!

Toki syksy tuo mukanaan huonotkin asiat, kuten kylmät aamut ja harmauden. Ulkona ei ole enää yhtä mukava viettää aikaa kavereiden kanssa kuin kesällä, mutta syksy tuo silti valtavasti uusia tilaisuuksia. Helsingissä Hesperian puistossa kannattaa käydä fiilistelemässä syksyä!

 

Myös kaupoissa huomaa tämän uuden vuodenajan tulon. Seiniä koristaa valtava määrä punaisia ja oransseja vaatteita, ja oranssit kynsilakatkin ovat jo esillä! Halloweeniin valmistautuminen on jo joissakin kaupoissa alkanut hyvissä ajoin.

Syksyssä parasta on mieleistäni rauhallinen ilta elokuvia katsellen, samalla kun ulkona riehuu sade ja huone on kynttilöillä täytetty! Syksy on myös hyvää aikaa aloittaa villasukkienja -lapasten neulominen, jos vain sellainen luonnistuu.

Nyt siis vain nauttimaan ihanista syysilloista, kynttilöistä, hyvistä leffoista sekä kuumasta kaakaosta!

Avatar photo
Iina Pelander

Iloinen, koiria rakastava lukiolainen, harrastuksena Netflixin ylikulutus! Hyve-lehden toinen päätoimittaja