Apua joulupukin apulaiselle

Apua joulupukin apulaiselle

Jouluvalot on ripustettu ikkunoihin ja parvekkeille. Ensimmäiset piparit ja joulutortut on leivottu. Joulu on pian ovella. Mutta mitä voi hankkia joululahjaksi? Keräsimme käytäviltä ja luokasta joululahjavinkkejä, ja tässä ovat niistä parhaimmat.

Koulumme abin Elli Tuomisen mielestä hyvä lahja olisi Rush-trampoliinipuistopaketti. Paketti sisältää pakolliset hyppysukat ja kaksi tuntia hauskaa hyppimisaikaa.

Opiskelijakunnan arvovaltainen entinen herra puheenjohtaja Lauri Virtanen luottaa klassikkovalintaan; boxereihin ja villasukkiin.

”Paistinpannu ja paistinlasta”,  vastaa 2. vuoden opiskelija Santeri Hämäläinen

Anonyyminä pysyttelevä abi sulattaa sydämet lahjaideallaan; 365 asiaa, miksi rakastan sinua -purkki, joka sisältää lappuja, joihin voi  kirjoittaa esimerkiksi lahjan saajan hyviä ominaisuuksia, yhteisiä muistoja ja asioita, joita haluatte yhdessä vielä toteuttaa.

Maria Mäki-Kuhna, 2. vuoden opiskelija, luottaa myöskin klassikkoon: suklaata, pörrösukkia tai pyjama.

Vilja Männistö haluaa muistuttaa itse tehdyn lahjan olevan yksi parhaimmista lahjoista. Ajatushan on tärkein!

Minna Pessa-Makkonen, äidinkielen opettajamme, vinkkaa, että kirjat ovat aina hyvä lahjavalinta. Hän itse suosittelee Kazuo Ishiguron, vuoden 2017 Nobel-voittajan kirjoja.

Biologian ja maantiedon opettajamme Hanna-Riitta Rissanen on astunut teknologianaikakauteen joululahjavalinnoissaan. Hän antaa lahjaideaksi Bookbeat- tai Spotify-lahjakortin. Bookbeat on sovellus jossa voi ostaa, lukea ja kuunnella e-kirjoja.

Mitä tahansa valitsetkin lahjaksi, on se lahjan saajalle iloinen yllätys.

Marla Wargh